Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Φρίκη! Θύμα ομαδικού βιασμού βιάστηκε ξανά από τους ίδιους 5 άντρες

Αφού κατάφερε να επιβιώσει από τον εφιάλτη του ομαδικού βιασμού, μια νεαρή κοπέλα έπεσε ξανά θύμα ομαδικού βιασμού από τους 5 άντρες που της είχαν επιτεθεί πριν από 3 χρόνια.

Η 20χρονη φοιτήτρια που βιάστηκε το 2013 και βρέθηκε στην άκρη του δρόμου μιας μικρής ινδικής πόλης, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε έξω από το πανεπιστήμιό της υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η νεαρή κοπέλα βιάστηκε ξανά από τους δράστες του ομαδικού βιασμού της επειδή δεν απέσυρε τις κατηογρίες εναντίον τους. Δύο από τους 5 δράστες του ομαδικού βιασμού είχαν συλληφθεί το 2013, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Οι κατηγορούμενοι ήθελαν να λύσουν την υπόθεση εξωδικαστικά, προσφέροντας στην οικογένεια της νεαρής φοιτήτριας 56.000 λίρες. Μια προσφορά που αρνήθηκαν, με την οικογένεια πλέον να υποστηρίζει πως η επίθεση ήταν αντίποινα για τη μη απόσυρση της υπόθεσης.

“Είχαμε καταθέσει μήνυση στο δικαστήριο για τη σύλληψη των υπόλοιπων 3 δραστών και την εκ νέου σύλληψη των 2 που είχαν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση. Μας απειλούσαν για να δεχτούμε εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά δεν αλλάξαμε τη στάση μας”, δήλωσε ο αδερφός του θύματος στους Hindustan Times.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε