Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη! Τη βίασαν πάνω από 2.000 φορές σε φυλακή αντρών

Φρίκη! Τη βίασαν πάνω από 2.000 φορές σε φυλακή αντρών

Την κόλαση στη γη έζησε η Mary στη φυλακή Boggo Road Prison μετά τη σύλληψή της για κλοπή αυτοκινήτου. Αποκάλυψε ότι τη βίασαν πάνω από 2.000 φορές, ενώ προσπάθησε 3 φορές να αποδράσει για να γλιτώσει από την κακοποίηση.

“Μου προσέφεραν προστασία με αντάλλαγμα το σεξ. Με βίαζαν και με μαστίγωναν αλλά ήξερα ότι πρέπει να το κάνω για να επιβιώσω. Η επιβίωσή μου ήταν ουσιαστικά ευχαρίστηση για τους άλλους φυλακισμένους” δήλωσε στο news.com.au.

H Mary μίλησε και για την ταπεινωτική στιγμή που αναγκάστηκε να γδυθεί την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στη φυλακή. Ήταν η στιγμή που όλοι οι συγκρατούμενοί της έμαθαν ότι είναι τρανσέξουαλ. Ήταν τόσο τρομακτικά τα όσα έζησε 4 χρόνια στη φυλακή που προσπάθησε να αποδράσει 3 φορές για να γλιτώσει.

Σε αυτά τα χρόνια της αρνήθηκαν τις ορμονικές θεραπείες με αποτέλεσμα να αναγεννηθούν οι τρίχες στο πρόσωπό της, ενώ έμαθε την ιστορία ενός κρατούμενου τρανσέξουαλ που αυτοκτόνησε όταν την οδήγησαν ξανά στη φυλακή μετά από παραβίαση των όρων αναστολής.

Από τότε που μπήκε φυλακή, στη δεκαετία του 1990, και μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει όσα έζησε και να έχει μια φυσιολογική ζωή. “Είμαστε άνθρωποι και οι περισσότεροι από εμάς γεννιόμαστε έτσι και θέλουμε απλά να ζήσουμε τις ζωές μας, αλλά γελοιοποιούμαστε από την κοινωνία επειδή έχουμε τα κότσια να είμαστε αυτοί που είμαστε”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε