Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη! Την έσφαξαν μπροστά στον 4χρονο γιο της – Συνέλαβαν τον άντρα της

Φρίκη! Την έσφαξαν μπροστά στον 4χρονο γιο της – Συνέλαβαν τον άντρα της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το 4χρονο αγοράκι που άκουσε τη μητέρα του να κλαίει και είδε να τη μαχαιρώνει μέχρι θανάτου ο πατέρας του.

Οι αρχές βρήκαν την 38χρονη Sonita Nijhawan μέσα σε μια λίμνη αίματος. Την είχαν στραγγαλίσει και μαχαιρώσει μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Οι αρχές συνέλαβαν έναν 46χρονο που πιστεύεται ότι ίναι ο σύζυγός της. Η άτυχη γυναίκα ανακαλύφθηκε από συγγενή που πήγε στο σπίτι μετά από τη λήψη κάποιων ανησυχητικών μηνυμάτων. Ο άντρας της Sanjay βρέθηκε με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και τα χέρια του.

Ο τρομοκρατημένος γιος του ζευγαριού απομακρύνθηκε από το σπίτι ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον άντρα της που μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο, με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν με την υποψία της δολοφονίας.

“Ήταν σπαρακτικό. Επέστρεψα από ένα θέλημα και είδα τον πατέρα της Sonita. Έκλαιγε και είχε μαζί του τον 4χρονο εγγονό του. Είδα το ασθενοφόρο και πήγα να ρωτήσω τι συμβαίνει. Νόμιζα ότι η Sonita είχε πέσει αλλά μου είπε ότι είχε πεθάνει. “Που είναι η μαμά;” ρωτούσε συνέχεια το αγοράκι της” δήλωσε γείτονας του ζευγαριού.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ήταν δολοφονία και απόπειρα αυτοκτονίας, με τον 4χρονο να απομακρύνεται από το σπίτι όταν έφτασαν οι αστυνομικοί. Οι αρχές επιβεβαίωσαν το βράδυ πως η Nijhawan πέθανε από τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και πως δεν έψαχναν άλλο ύποπτο για τη δολοφονία.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε