Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη! Βγήκαν ραντεβού και την αποκεφάλισε

Φρίκη! Βγήκαν ραντεβού και την αποκεφάλισε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 40χρονη μητέρα τριών κοριτσιών που εξαφανίστηκε μετά το ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το διαμελισμένο πτώμα της σε κάδο ανακύκλωσης σπιτιού στο Σιάτλ. Η 40χρονη Ingrid Lyne, νοσοκόμα από το Renton, είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή μετά από ραντεβού, με τις αρχές να συλλαμβάνουν τον 37χρονο John Robert Charlton για τη δολοφονία της.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο όπου βρέθηκε το κεφάλι της άτυχης γυναίκας και έτσι μπόρεσαν να αναγνωρίσουν τη 40χρονη Ingrid Lyne. Τη φρικιαστική ανακάλυψη έκανε ένας άντρας που επέστρεφε από ταξίδι σπίτι του το απόγευμα του Σαββάτου. Μέσα στον κάδο ανακύκλωσης βρέθηκαν τρία μέλη του σώματός της.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές έγινε γνωστό πως ο John Robert Charlton κρατείται στη φυλακή King County Jail με την υποψία της ανθρωποκτονίας. Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για πλημμέλημα το 1997 και το 2009 στο Idaho. Είχε βρεθεί ένοχος για κατοχή μαριχουάνας και είχε καταδικαστεί για κλοπή.

Ο πρώην άντρας της 40χρονης σκόπευε τη μοιραία μέρα να αφήσει τα παιδιά τους, 8 έως 12 ετών, στην Ingrid Lyne αλλά δεν τη βρήκε σπίτι. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε το Σάββατο, με τους φίλους της 40χρονης να κάνουν εκκλήσεις για την ανεύρεσή της. Ακόμα και μετά τη σύλληψη του John Robert Charlton οι φίλοι της δημοσίευαν φωτογραφίες της 40χρονης γυναίκας σε μια προσπάθεια εντοπισμού της.

Οι αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο της 40χρονης στο Seattle και μετά από ένταλμα έρευνας βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία για τη δολοφονία της στο Renton. O 37χρονος το Σάββατο είχε αλλάξει στο Facebook την κατάστασή της εκπαίδευσής του γράφοντας “School of All OF Them”.

Πηγή: Msn

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε