Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φρίκη! Βίασαν 16χρονο – Η 6χρονη κόρη τους τα είδε όλα

Φρίκη! Βίασαν 16χρονο – Η 6χρονη κόρη τους τα είδε όλα

Με την κατηγορία του βιασμού και του σοδομισμού βρίσκεται αντιμέτωπο ένα ζευγάρι από το Μιζούρι. Η Laura Bentley κατηγορήθηκε την περασμένη εβομάδα για σοδομισμό, ενώ ο Jason Schlueter κατηγορήθηκε για βιασμό και σοδομισμό.

Ο ανήλικος κατήγγειλε στις αρχές τον βιασμό του από το ζευγάρι σπίτι τους στο Carrollton ενώ βρίσκονταν σπίτι τα 4 παιδιά τους. Τους είπε πως δεν ενδιαφέρεται για ομαδικό σεξ, αλλά ο Jason Schlueter τον κρατούσε ενώ τον βίαζε η Laura Bentley και μια κοπέλα μικρότερη από 21 ετών. Η 6χρονη κόρη τους κατέθεσε στην αστυνομία πως ξύπνησε και έγινε μάρτυρας των σεξουαλικών οργίων, με τους γονείς της να τη χτυπούν. Αναγνώρισε και τους τέσσερις που εμπλέκονται στο περιστατικό του καταγγελόμενου βιασμού.

Η Laura Bentley είπε στις αρχές πως η μικρή της κόρη είχε γίνει μάρτυρας σε άλλο τρίο που δεν περιελάμβανε τον ανήλικο. Ο Jason Schlueter ωστόσο παραδέχτηκε την τετράδα, ενώ υποστήριξε πως ποτέ δεν άγγιξε τον 16χρονο και πως δεν ήξερε αν το έκανε η Laura. Δεν έχει γίνει γνωστό πως το ζευγάρι γνώριζε τον έφηβο ή την άλλη νεαρή γυναίκα. Είναι επίσης ασαφές αν εκείνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με κατηγορίες.

Γείτονας του ζευγαριού είπε ότι δεν εξεπλάγη από την είδηση των άρρωστων δραστηριοτήτων τους. “Τα παιδιά θα έτρεχαν στις σκάλες, θα φώναζαν και θα χτυπούσαν τις πόρτες. Ήταν αρκετά ταραχώδες ορισμένες φορές”, σημείωσε στο KCTV.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε