Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη! Βίασε και έσφαξε την 24χρονη δασκάλα του – “Σας μισώ όλους”

Φρίκη! Βίασε και έσφαξε την 24χρονη δασκάλα του – “Σας μισώ όλους”

Ήταν μόλις 14 ετών όταν ο Philip Chism κατηγορήθηκε για βιασμό, ληστεία και δολοφονία της 24χρονης δασκάλας του Colleen Ritzer. Το πτώμα της είχε βρεθεί στο δάσος. Είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά δύο φορές. Της είχε κόψει τον λαιμό με ένα κοπίδι και είχε αφήσει δίπλα της ένα σημείωμα. “Σας μισώ όλους”.

Ακόμα πιο ανατριχιαστική ήταν η ομολογία του στις αρχές πίσω στο 2013. “Αφού με προσέβαλε, τότε έγινε ο δάσκαλος” είχε πει στους αστυνομικούς μετά την εν ψυχρώ δολοφονία. Η λέξη που πιστεύεται ότι πυροδότησε τον 14χρονο μαθητή ήταν “Tennessee”, μέρος από όπου ο Philip είχε πρόσφατα μετακομίσει.

REUTERS

Η άτυχη δασκάλα Άλγεβρας είχε αναφερθεί στο Τενεσί σε συζήτηση μετά τα μαθήματα του σχολείου εξαιτίας των βαθμών του 14χρονου στο μάθημα είπε η Rania Rhaddaoui δύο ημέρες αφότου βρέθηκε το πτώμα της. Συμμαθητής του είχε πει ότι τους άκουσε να μιλάνε και πως ο 14χρονος ήταν εμφανώς αναστατωμένος αφότου άκουσε τη λέξη “Tennessee” και μιλούσε μόνος του.

Βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του σχολείου δείχνει τον 14χρονο να ακολουθεί την 24χρονη καθηγήτρια στο στις τουαλέτες μετά το μάθημα της Άλγεβρας. Φορούσε γάντια και κουκούλα. Βγήκε από τις τουαλέτες μόνος μετά από 12 λεπτά. Φαίνεται επίσης να σέρνει έναν κάδο ανακύκλωσης σε όλο το σχολείο. Είχε βρεθεί κοντά στο πτώμα της 24χρονης στο δάσος.

Οι αρχές ανέφεραν ότι η 24χρονη είχε κακοποιηθεί 2 φορές. Μια φορά ήταν με κοντάρι. Ο 14χρονος εντοπίστηκε ώρες αργότερα με ένα κοπίδι γεμάτο αίματα, την ταυτότητά της, τις πιστωτικές της κάρτες και ένα ζευγάρι γυναικείων εσωρούχων στο σακίδιό του. Ομολόγησε πως το αίμα ήταν δικό της.

Οι δικηγόροι του θα εστιάσουν στην ψυχική του υγεία στην υπερασπιστική του γραμμή. Η μητέρα του είχε πει στους αστυνομικούς πως ήταν πιεσμένος μετά το διαζύγιο και τη φυγή τους από το σπίτι τους στο Clarksville, στο Tennessee. Σε λίγες ημέρες, την Τετάρτη, θα σχηματιστεί το σώμα ενόρκων για τη διεξαγωγή της δίκης του.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε