Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φρίκη – Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Φρίκη – Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα

Οι Καναδικές αστυνομικές αρχές αναγνώρισαν μια ανθρώπινη σωρός που βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα, η οποία επέπλεε στη λίμνη Οντάριο, κοντά στον Καναδά.

Η σωρός ανήκε σε μία γυναίκα, η οποία αγνοείτο από τις αρχές του περασμένου μήνα και μέρη του σώματός της είχαν διασκορπιστεί σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Η αστυνομία του Τορόντο αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, η σωρός ανήκε στην Γκουάνγκ Χουά Λου, 41 ετών και μητέρα τριών παιδιών.

Τη βαλίτσα ανακάλυψαν στη λίμνη άνθρωποι της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, μέσα υπήρχε μόνο ο κορμός της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ρόιτερς, η γυναίκα εξαφανίστηκε στις αρχές του Αυγούστου και λίγες μέρες αργότερα ένας άντρας ανακάλυψε το ένα εκ των δύο κάτω άκρων της γυναίκας να επιπλέει σε ένα ποτάμι δυτικά του Τορόντο. Λίγες μέρες μετά, η αστυνομία ανακάλυψε το κεφάλι και τα δύο άνω της άκρα.

Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία συνέλαβε τον σύντροφο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε