Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φρίκη και μυστήριο στην Πολωνία – Μητέρα σκότωσε 5 από τα 8 παιδιά της

Φρίκη και μυστήριο στην Πολωνία – Μητέρα σκότωσε 5 από τα 8 παιδιά της

 Η εισαγγελία στη Λόμζα, στην βορειοανατολική Πολωνία, απήγγειλε σήμερα κατηγορίες σε μια γυναίκα 41 η οποία φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή των πέντε από τα συνολικά οκτώ παιδιά της.

“Γνωρίζουμε ότι η 41χρονη από το 1998 έως και φέτος γέννησε έξι παιδιά, τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια. Ήλθαν όλα στον κόσμο ζωντανά. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το νήμα της ζωής των πέντε παιδιών της κόπηκε πρόωρα. Διερευνούμε τι μπορεί να έχει συμβεί στο πέμπτο” παιδί, δήλωσε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Μαρία Κουντίμπα.

Τα 4 παιδιά βρέθηκαν άψυχα στο εσωτερικό και πέριξ του σπιτιού.

Στο σπίτι εντοπίστηκαν σώα, όταν οι διωκτικές αρχές έκαναν έρευνα, “δύο παιδιά ηλικίας 7 και 10 ετών”, καθώς και ο σύντροφος της γυναίκας.

Η επιμέλεια των 2 παιδιών που βρέθηκαν στο περιβάλλον της παιδοκτόνου ανατέθηκε προσωρινά σε μια οικογένεια συγχωριανών της.

Η γυναίκα, για την οποία οι πληροφορίες λένε ότι “απέκρυπτε πως ήταν έγκυος”, ανακρίθηκε πολλές ώρες στην εισαγγελία.

Είναι μητέρα άλλων δύο παιδιών, ενήλικων πια, που προήλθαν από προηγούμενο γάμο της με έναν άνδρα που έχει πεθάνει.

“Η γυναίκα είναι αλκοολική, η οικονομική κατάστασή της δεν ήταν καλή. Ελάμβανε κάποιο κοινωνικό επίδομα” είπε μια πηγή του τοπικού δικαστηρίου, μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα Gazeta Wyborcza.

Η αστυνομία άρχισε έρευνα τον Ιούνιο, όταν η γυναίκα είχε δώσει μια εξαιρετικά παραπλανητικό τρόπο όταν είχε ερωτηθεί αν κυοφορεί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε