Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Γαλλία – Εκλογές: Έτσι γιόρτασε ο Μακρόν τη νίκη [vid, pics]

Γαλλία – Εκλογές: Έτσι γιόρτασε ο Μακρόν τη νίκη [vid, pics]

Πήρε την αγαπημένη του Μπριζίτ, έβγαλε τη γραβάτα του και ξεκίνησε για να πάει να το γιορτάσει. Με ένα πάρτι σε μια από τις πιο γνωστές μπρασερί του Παρισιού, τη La Rotonde απόφάσισε να περάσει το βράδυ του, μετά τη νίκη του στον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος.

Το ζεύγος Μακρόν έφυγε από το προεκλογικό κέντρο της εκστρατείας και περίπου στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής έφτασε στη λεωφόρο Μονπαρνάς, το 14ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου βρίσκεται η Rotonde.

Είχαν ήδη ειδοποιηθεί με sms οι υποστηρικτές του να τον συναντήσουν εκεί. Η βραδιά ήταν prive και το μαγαζί είχε κλειστεί για τον Μακρόν, τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές του. Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να τον συγχαρούν, ο πρώην ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ ή αλλιώς ο… “κόκκινος Ντάνι”, ηθοποιοί και πολιτικοί.

Ο ζεύγος Μακρόν αποχώρησε από τη μπρασερί στη 01:30 τα ξημερώματα, εν μέσω αποθέωσης, με τον Μακρόν να… ανεβαίνει στο αυτοκίνητο για να χαιρετίσει το πλήθος που τον αποθέωνε.

Με πληροφορίες από bfmtv.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε