Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

''Γάλλο Παπανδρέου'' αποκάλεσε τον Ολάντ υπουργός του Σαρκοζί

''Γάλλο Παπανδρέου'' αποκάλεσε τον Ολάντ υπουργός του Σαρκοζί
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.02.2012 | 09:43
Πρώτη δημοσίευση: 03.02.2012 | 20:27

Τονίζοντας ότι ''όλοι γνωρίζουμε καλώς ποιο τέλος είχε εκείνος''

Ο Γάλλος υπουργός αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Ζαν Λεονετί συγκρίνει σε συνέντευξή του τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών για την προεδρία Φρανσουά Ολάντ με τον Έλληνα τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Σχολιάζοντας την πρόθεση του Ολάντ να επαναδιαπραγματευθεί την μελλοντική ευρωπαϊκή συνθήκη για τους προϋπολογισμούς, ο Λεονετί δήλωσε πως ''μία συνθήκη δεν επαναδιαπραγματεύεται. Όταν 25 από τις 27 χώρες συμφωνούν και όταν βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη φάση, τότε αυτό δεν επαναδιαπραγματεύεται''.

''Υπάρχει ένας ευρωπαίος ηγέτης ο οποίος έθεσε υπό αμφισβήτηση μία ευρωπαϊκή συνθήκη και αυτός ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο Φρανσουά Ολάντ είναι ο Γάλλος Παπανδρέου. Και όλοι γνωρίζουμε καλώς ποιο τέλος είχε εκείνος'', τόνισε ο Λεονετί.

Θεωρούμενος ως επικρατέστερος στην κούρσα για την προεδρία, ο Ολάντ επανέλαβε την Τετάρτη τη βούλησή του, εάν εκλεγεί, να επαναδιαπραγματευθεί τη συνθήκη για τους προϋπολογισμούς, εάν αυτή δεν συμπεριλάβει ''την διάσταση της ανάπτυξης, την στήριξη της δραστηριότητας και της εργασίας και έναν αποτελεσματικό συντονισμό των οικονομικών πολιτικών''.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο