Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Γαμ@@@ Πακιστανοί” – Τον ξυλοφόρτωσαν για το ρατσιστικό σχόλιο [vid]

Με μανία χτυπούσαν 3 εργαζόμενοι των McDonald’s πελάτη σε κατάστημα του Λονδίνου που τους αποκάλεσε “γαμ@@@ μου@@@”.

Ο μεσήλικας φέρεται να ήταν μεθυσμένος και άρχισε να κάνει ρατσιστικά σχόλια σε βάρος των υπαλλήλων του καταστήματος στο Bow το βράδυ του Σαββάτου. Τρεις υπάλληλοι άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές, πετώντας τον έξω από το κατάστημα.

Αφού έπεσε κάτω, ένας από τους υπαλλήλους τον χτύπησε ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε ένας ακόμα άντρας, που πιστεύεται ότι είναι ο διευθυντής του καταστήματος, και τον γρονθοκόπησε.

“Ο πελάτης ήταν πολύ επιθετικός και φώναζε “γαμ@@@ μου@@@” στους υπαλλήλους που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον ηρεμήσουν. Άλλοι πελάτες φώναζαν “γαμ@@@ ρατσιστή” και τότε άρχισα να τραβάω βίντεο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα άρχιζαν να τον χτυπούν. Δεν πίστευα στα μάτια μου ειδικά όταν μπήκε στον καυγά και ο διευθυντής. Ήταν σοκαριστικό το πώς του επιτέθηκαν”, δήλωσε ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κοντοστάθηκαν στο σημείο και παρακολουθούσαν τον ξυλοδαρμό, με το περιστατικό να έρχεται στη δημοσιότητα ένα μήνα μετά την καταδίκη αισθητικού που επιτέθηκε σε δύο αδερφές που περίμεναν στη σειρά σε υποκατάστημα των McDonald’s στο Κεντ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε