Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Γάζα: Δημοσιογράφος πετάει το μικρόφωνο για να βοηθήσει τραυματισμένο παιδί – Βίντεο

Γάζα: Δημοσιογράφος πετάει το μικρόφωνο για να βοηθήσει τραυματισμένο παιδί – Βίντεο

Συγκλονιστικές ανθρώπινες ιστορίες συμβαίνουν καθημερινά στη Γάζα, μεταξύ βομβαρδισμών και θανάσιμων τραυματισμών. Τελευταία, η περίπτωση Νορβηγού ρεπόρτερ, ο οποίος παράτησε στη μέση το ρεπορτάζ για να βοηθήσει ένα μικρό, τραυματισμένο παιδί.

Το αγόρι τραυματίστηκε όταν ένας πύραυλος των Ισραηλινών “χτύπησε” το σπίτι που έμενε και τότε έπεσε στο δάπεδο αιμόφυρτο και φυσικά με αφόρητους πόνους.

Ο Νορβηγός δημοσιογράφος, μαζί με γιατρούς και διασώστες έτρεξε προς το μέρος του και βοήθησε μαζί με τους ειδικούς το ανήλικο παιδί, ενώ η κάμερα κατέγραφε την προσπάθειά του.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, απεικονίζεται ο δημοσιογράφος να κρατάει στην αγκαλιά του το άτυχο παιδί και να το μεταφέρει σε άλλη τοποθεσία ούτως ώστε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Και η αιματοχυσία συνεχίζεται

Συνολικά 410 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Γάζα, αφότου ξεκίνησε η ισραηλινή στρατιωτική επίθεση στις 8 Ιουλίου, άμαχοι στην πλειονότητά τους, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής των τοπικών υπηρεσιών υγείας, Γιούσεφ Άμπου Ρις.

Ο γιατρός, Άμπου Ρις, διευκρίνισε πως 50 άνθρωποι, ανάμεσά τους 17 παιδιά, 14 γυναίκες και τέσσερις ηλικιωμένοι, σκοτώθηκαν κατά τους σημερινούς ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη συνοικία Σατζάγια, ανατολικά της πόλης της Γάζας

Εξάλλου, περισσότεροι από 210 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Σατζάγια από τις πρώτες πρωινές ώρες, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στο νοσοκομείο Σίφα της πόλης της Γάζας.

Προειδοποίησε για μία “ανθρωπιστική καταστροφή”, αν οι τραυματίες και οι νεκροί που βρίσκονται ακόμη επί τόπου δεν απομακρυνθούν σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γάζα: Αποδέχτηκαν εκεχειρία για να απομακρύνουν νεκρούς και τραυματίες

Γάζα: 13η μέρα με 350 νεκρούς – Αεροπορικοί βομβαρδισμοί στα ανατολικά της πόλης

Ο Ερντογάν “κλαίει” για τη Γάζα, αλλά δίνει καύσιμα στα ισραηλινά μαχητικά

“Λιποτάκτης” τοπ μόντελ στο Ισραήλ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε