Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γέλιο μέχρι δακρύων! Απίστευτα ποστ σε Facebook και Twitter

Γέλιο μέχρι δακρύων! Απίστευτα ποστ σε Facebook και Twitter

Μέσα σε λίγες ώρες τα μηνύματά τους έκαναν τον γύρο του κόσμου. Για όλους τους λάθος λόγους, αλλά προσφέροντας άφθονο γέλιο στους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου.

Το FEMAIL συγκέντρωσε ορισμένα από τα καλύτερα ποστ στα social media. Η ορθογραφία, η γραμματική και μαζί τους και η λογική πηγαίνει περίπατο, οπότε ετοιμαστείτε για γέλιο μέχρι δακρύων! Ξεκινάμε με την 20χρονη Gemma Worrall που αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις της όταν συνειδητοποίησε πως οι σχέσεις Ρωσίας – Ουκρανίας βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο το 2014. “If barraco barner is our president, why is he getting involved with Russia, scary”. Μέσα σε λίγες ώρες το μήνυμά της έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Gemma όμως δεν είναι μόνη στον θαυμαστό κόσμο του διαδικτύου.

Έρχεται όμως να μας αποτελειώσει άλλη χρήστης του διαδικτύου. “Η αδερφή μου είναι έγκυος. Ανυπομονώ να μάθω αν θα γίνει θεία ή θείος”. Φαίνεται πως ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί να σου αλλάξει αυτόματα φύλο! Φυσικά και δεν θα μείνουμε εδώ. Αφού το ίντερνετ μας προσφέρει αμέτρητες δόσεις ψυχαγωγίας. “Νομίζω ότι ο Τιτανικός είναι ψεύτικος. Πώς το κατέγραψαν αφού όλοι πεθαίνουν στη θάλασσα;”. Υπήρξε κάποιος που θέλησε να βοηθήσει με τις.. γνώσεις του. “Είναι remake αυτού που συνέβη πραγματικά, δεν είναι;”. Αυτό βέβαια την μπέρδεψε ακόμα περισσότερο. “Άρα οι άνθρωποι στην ταινία δεν είναι ζωντανοί;” σχολίασε.

“Αντίο Αμερική! Γεια σου Νέα Υόρκη” και αντίο γεωγραφία! Υπήρξε βέβαια κάποιος φίλος στο Facebook να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. “Η Νέα Υόρκη είναι στην Αμερική”. Αλλά αυτά μεταξύ μας μόνο! Και κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Η πρώτη θέση ανήκει μόνο σε αυτή τη γυναίκα με διαφορά. “Παγιδεύτηκα στις κυλιόμενες σκάλες για ώρες.. κόπηκε το ρεύμα!!”. Μια φίλη δεν το άφησε να πέσει κάτω και είπε να την πειράξει λίγο. “Γιατί δεν κατέβηκες τη σκάλα; χαχαχα”. “Επειδή σταμάτησαν να δουλεύουν”. “Οι κυλιόμενες σκάλες είναι απλά σκαλοπάτια”. Η στιχομυθία ήρθε απλά να μας αποτελειώσει και να το κάνει ακόμα πιο απολαυστικό!

Πηγή:

Dailymail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε