Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Γέννησαν δίδυμα με διαφορά… ενός χρόνου (Video)

Γέννησαν δίδυμα με διαφορά… ενός χρόνου (Video)

Εντάξει, μιλάμε για διαφορά μερικών λεπτών, αλλά η ουσία είναι πως ένα βρέφος γεννήθηκε στις 31/12/2011 και το άλλο 1/1/2012!

Και δε συνέβη μόνο σε μια περίπτωση, αλλά σε τρεις!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και το ζεύγος της Μπρίτζιτ και του Τομας Ροσπούτνι, από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, είχαν πάει σε ένα γάμο. Νωρίτερα απ’ ότι έπρεπε έσπασαν τα νερά της Μπρίτζιτ και το ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο για τη γέννα.

Ο Ρόμαν γεννήθηκε στις 11:37 της 31ης Δεκεμβρίου του 2011 και ο Ρόρι στις 12:10 της 1ης Ιανουαρίου 2012. Ο ένας ήταν το τελευταίο μωρό που γεννήθηκε το ’11 και ο δεύτερος το πρώτο του νέου χρόνου.

Στη Μινεσότα, η Στεφάνι Πιτερσον περίμενε να γεννήσει τον Φεβρουάριο. Έτσι της είχε πει ο γιατρός της αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Και η παραμονή της Πρωτοχρονιάς τη βρήκε στο δωμάτιο τοκετού. Ο μικρός Μπέκετ γεννήθηκε στις 18:40 και μερικές ώρες μετά, στο νέο έτος, είδε το φως της ζωής η Φρέγια.

Η τρίτη περίπτωση ήταν στη Φλόριντα, όπου τα νεογέννητα είχαν τη μικρότερη (χρονικά) διαφορά. Η Τζένα γεννήθηκε στις 11:59 της 31ης Δεκεμβρίου και η αδερφή της η Λέα ακολούθησε μερικά λεπτά αργότερα!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε