Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γεννήθηκε άνδρας και θέλει να γίνει Miss Υφήλιος

Γεννήθηκε άνδρας και θέλει να γίνει Miss Υφήλιος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.04.2012 | 10:26
Πρώτη δημοσίευση: 03.04.2012 | 09:49

Πραγματικός πανικός έχει ξεσπάσει με αφορμή τη Τζένα Ταλάκοβα, τη miss Canada η οποία πρόκειται να εκπροσωπήσει τη χώρα της στον 61ο διαγωνισμό το Μάιο για την ανάδειξη της πιο ωραίας γυναίκας του κόσμου

Η ... λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, είναι πως η Τζένα γεννήθηκε άνδρας. Ο κανονισμός λέει ότι οι φιναλίστ θα πρέπει να έχουν είναι εκ φύσεως γυναίκες και έτσι η επιτροπή ουσιαστικά απέρριψε τη συμμετοχή της με μια απίστευτη δήλωση που ανέφερε...ότι μπορεί να συμμετάσχει “υπό την προϋπόθεση ότι έχει την νόμιμη αναγνώριση των προδιαγραφών του φύλου από τον Καναδά και τις ηθικές αξίες άλλων διεθνών διαγωνισμών”Αυτό ουσιαστικά σήμαινε τον αποκλεισμό της και έτσι ξεκίνησαν ανά τον κόσμο σφοδρές αντιδράσεις για ρατσισμό απέναντι στην 23χρονη που δηλώνει πλέον ότι αν και γεννήθηκε αγόρι από τα 4 της χρόνια ζει ως κορίτσι και πριν μια τετραετία αποφάσισε να κάνει και εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Τώρα πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν μια ξεκάθαρη απάντηση από την επιτροπή για το εάν θα κάνει δεκτή τη συμμετοχή της, ενώ παροτρύνουν τα μέλη της να ξεπεράσουν ταμπού και προκαταλήψεις.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο