Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

George Michael: Η τραγική ιστορία αγάπης! Ξανά με τον μεγάλο του έρωτα πριν πεθάνει

George Michael: Η τραγική ιστορία αγάπης! Ξανά με τον μεγάλο του έρωτα πριν πεθάνει

Αφού υπέφερε για χρόνια μετά τον χωρισμό του από τον επιχειρηματία Kenny Goss, ο George Michael φαίνεται πως είχε έρθει ξανά κοντά του λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό του. Αυτή τη φορά τους χώρισε ο ξαφνικός θάνατος του George Michael τα Χριστούγεννα στα 53 του χρόνια.

Ο George Michael φέρεται να είχε έρθει ξανά κοντά με τον έρωτα της ζωής του Kenny Goss, με δημοσίευμα της The Sun τον Νοέμβριο να θέλει τον τραγουδιστή να επικοινωνεί με τον επιχειρηματία. Οι δύο άντρες είχαν χωρίσει το 2009 μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και ο George Michael βυθίστηκε στις καταχρήσεις και την κατάθλιψη, με αποκορύφωμα τη νοσηλεία του στην πιο ακριβή κλινική αποτοξίνωσης του κόσμου στην Ελβετία.

Λίγες όμως εβδομάδες πριν από τον ξαφνικό χαμό του, όπως αποκάλυψαν φίλοι στη The Sun, οι δύο άντρες είχαν αναθερμάνει τις σχέσεις τους, πυροδοτώντας τις ελπίδες μια ρομαντικής επανένωσης. “Ο George και ο Kenny περνάνε ξανά χρόνο μαζί και είναι συναρπαστική στιγμή για εμάς που ανησυχούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον George, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Kenny είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα”.

Πολλοί φίλοι πιστεύουν ότι το πολυαναμενόμενο comeback του θα ήταν πιο πιθανό αν η σχέση του με τον Kenny είχε αποδώσει καρπούς. “Υπήρξαν πολλές λανθασμένες εκκινήσεις στην καριέρα του George κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Πλησιάζει πολύ κοντά στο να κάνει κάτι ξανά, αλλά απλά δεν ήταν έτοιμος. Περνάει πολλά πράγματα. Αλλά μια ολοκληρωμένη επιστροφή θα ήταν πιο πιθανή αν είχε τον Kenny στη ζωή του για να τον κρατά ευτυχισμένο και ισορροπημένο”.

Οι δύο άντρες ήταν μαζί από το 1996 και χώρισαν το 2009. Ήταν κάτι που ο George Michael κράτησε κρυφό για δύο ολόκληρα χρόνια. Ήταν το βράδυ της έναρξης της περιοδείας του Symphonica το 2011 που παραδέχτηκε πως είχαν χωρίσει. “Στην πραγματικότητα ο Kenny και εγώ δεν ήμαστε μαζί τα τελευταία 2,5 χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Αυτός ο άντρας μου έφερε πολύ χαρά και πόνο”.

Πηγή: TheSun

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο George Michael!

Αγνώριστος ο George Michael στις τελευταίες φωτογραφίες πριν τον ξαφνικό θάνατό του!

Παγκόσμια θλίψη από το θάνατο του George Michael – Η ζωή τα τραγούδια και η κλινική αποτοξίνωσης

Μπορεί το 2016 να πάει να γ@@@; – Απίστευτο σχόλιο της Μαντόνα για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

Τζορτζ Μάικλ: Από το μετρό του Λονδίνου στους 100.000.000 δίσκους

Τζορτζ Μάικλ: Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του! [vids]

George Michael: “Ένιωθα καταραμένος”! Οι θάνατοι που τον στιγμάτισαν!

Θρήνος για τον George Michael! Τον πρόδωσε η καρδιά του τα Χριστούγεννα

RIP George Michael! Φωτογραφίες από το σπίτι του ΤΩΡΑ!

George Michael: Προφήτευσε τον θάνατό του [vid]

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε