Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

George Michael: Προφήτευσε τον θάνατό του [vid]

George Michael: Προφήτευσε τον θάνατό του [vid]

“Βρέθηκα από την άλλη πλευρά” είχε δηλώσει ο George Michael το 2011 όταν είχαν ξεκινήσει οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του μετά τη μάχη που έδινε το 2011 ενώ νοσηλευόταν για 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Όταν βγήκε νικητής από τη μάχη με τον θάνατο, ο Τζορτζ Μαικλ είχε δώσει μια τραγική συνέντευξη Τύπου που προκάλεσε ανησυχία για την υγεία του. Είχε μιλήσει εξαιτίας της έντονης φημολογίας στα μέσα ενημέρωσής για την υγεία του.

Σε μια άκρως συναισθηματική δήλωση έξω από το σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο το 2011, ο George Michael περιέγραψε πως οι γιατροί τον κράτησαν ζωντανό, τονίζοντας ότι βρέθηκε στα πρόθυρα του θανάτου.

Είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βιέννης και έκανε μια δήλωση με δάκρυα στα μάτια. Οι γιατροί του είχαν κάνει τραχειοτομή για να κρατήσουν τους αεραγωγούς του ανοιχτούς. “Σχεδόν με σκότωσε. Σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο ήταν πολύ τρομακτικό και πιθανότατα δεν θα αισθανθώ ποτέ ξανά ασφαλής στη ζωή μου. Αλλά θυμάμαι να νιώθω απίστευτες ενοχές για την οικογένεια και τους φίλους μου επειδή κυριολεκτικά πέρασαν εβδομάδες μη γνωρίζοντας αν θα τα καταφέρω. Τώρα αν αυτό είχε συμβεί σε μένα, αν έπρεπε να παρακολουθήσω μια από τις αδερφές μου να το περνά αυτό, θα είχα καταρρακωθεί. Για το μεγαλύτερο διάστημα δεν είχα συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο μέχρι που βρέθηκα από την άλλη πλευρά”.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο George Michael!

Αγνώριστος ο George Michael στις τελευταίες φωτογραφίες πριν τον ξαφνικό θάνατό του!

Παγκόσμια θλίψη από το θάνατο του George Michael – Η ζωή τα τραγούδια και η κλινική αποτοξίνωσης

Μπορεί το 2016 να πάει να γ@@@; – Απίστευτο σχόλιο της Μαντόνα για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ

Τζορτζ Μάικλ: Από το μετρό του Λονδίνου στους 100.000.000 δίσκους

Τζορτζ Μάικλ: Από το μετρό του Λονδίνου στους 100.000.000 δίσκους

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε