Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γερουσιαστής παραιτήθηκε γιατί έστελνε ερωτικά μηνύματα σε άλλη γυναίκα και πόζαρε ημίγυμνος!

Αυτός παντρεμένος. Μέλος του Κογκρέσου. Όμως ο έρωτας του “χτύπησε” την πόρτα ή καλύτερα το email. Έτσι αποφάσισε να στέλνει μηνύματα σε μια άλλη γυναίκα. Και όχι μόνο μηνύματα. Το σκάνδαλο ξέσπασε και αυτός παραιτήθηκε.
Την αιφνίδια, παραίτησή του από μέλος του σώματος του Κογκρέσου, υπέβαλε την Τετάρτη ο Κρις Λι, ένας παντρεμένος Ρεμπουπλικανός, μετά την αποκάλυψη των ερωτικών μηνυμάτων που έστελνε σε άλλη γυναίκα, μέσω μεγάλης ιστοσελίδας.
 
Μάλιστα εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα ημίγυμνος δείχνοντας τα κάλλη του.
 
Σε ανακοίνωση, που δημοσίευσε στην ιντερνετική του σελίδα στο Κογκρέσο, ο Λι αναφέρει ” Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη Δυτική Νέα Υόρκη, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, είναι πολύ σημαντικές για μένα, ώστε να επιτρέψω σε αυτόν τον περισπασμό να συνεχίζεται. Έτσι ανακοινώνω ότι υπέβαλα άμεσα και αμετάκλητα την παραίτησή μου από τη θέση μου στο Κογκρέσο “.
 
Ο Λι στην ίδια ανακοίνωση εκφράζει τη λύπη του προς την οικογένειά του, τους συνεργάτες του και τους συντρόφους του, για την ζημιά που τους προκάλεσε με την στάση του, επισημαίνοντας ότι διέπραξε σημαντικά σφάλματα τα οποία αναγνωρίζει και υποσχόμενος να προσπαθήσει πλέον για να επανορθώσει.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε