Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γερουσιαστής σε Τραμπ: “Δώσε τα χαρτιά μετανάστευσης της Μελάνια”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Κι ενώ οι αντιδράσεις για το διάταγμα – έκτρωμα του Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ -κυρίως- σε μουσουλμάνους, μια γερουσιαστής ζητά τα χαρτιά μετανάστευσης της Πρώτης Κυρίας, Μελάνια Τραμπ!

Μια γερουιαστής της Καλιφόρνια, λοιπόν, ζητά να… ρίξει μια ματιά στην ίδια την οικογένεια του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και συγκεκριμένα εστιάζει στην σύζυγό του, Μελάνια.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Τα χρήματα που πήρε ως μοντέλο

Ως μέρος των αντιδράσεων στο διάταγμα του Τραμπ, η γερουσιαστής Nancy Skinner ζήτησε από τον Πρόεδρο να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα που συνδέονται με τη βίζα εργασίας που έβγαλε η Μελάνια Τραμπ όταν ήρε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ!

Τον περασμένο Νοέμβριο, μια έρευνα του AP αποκάλυψε ότι το 1996 η κυρία Τραμπ πληρώθηκε περισσότερα από 20.000 δολάρια για δουλειές σχετικές με το μόντελιγνκ, επτά εβδομάδες πριν πάρει στα χέρια της την επίσημη άδεια για να μπορεί να εργαστεί.

Το μοντέλο από τη Σλοβενία πήρε την “πράσινη κάρτα” της το 2001 και πολιτογραφήθηκε το 2006, κάτι το οποίο και ανέφερε με υπερηφάνεια στην πρώτη της ομιλία όταν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος.

Από τότε, η κυρία Τραμπ αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα της μετανάστευσής της και μάλιστα είχε ακυρώσει μια προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ζήτημα.

Αρκετοί είναι, πάντως, αυτοί που λένε πως το αίτημα της γερουσιαστού για διαφάνεια, σχετικά με κάτι που συνέβη 20 χρόνια πριν, είναι ένα “χτύπημα κάτω από τη μέση”, ενώ κάποιοι άλλοι τονίζουν πως το παρελθόν της Πρώτης Κυρίας είναι κάτι που πρέπει να συζητείται…

Πηγή: aol.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε