Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γεύεται το δηλητήριό της; Η Αντζελίνα Τζολί το πιο μισητό πρόσωπο στο Χόλιγουντ!

Γεύεται το δηλητήριό της; Η Αντζελίνα Τζολί το πιο μισητό πρόσωπο στο Χόλιγουντ!

Φαίνεται πως μετά την ήττα της στον πόλεμο PR με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, η Αντζελίνα Τζολί κινδυνεύει να χάσει και τη φήμη της στο Χόλιγουντ λόγω των τρελών απαιτήσεων ντίβας που προβάλλει.

Η 41χρονη Αντζελίνα Τζολί φωτογραφήθηκε πρόσφατα με τα παιδιά της στην Καμπότζη για να προωθήσει την τελευταία της ταινία “First They Killed My Father”. Η εικόνα που ήθελε να περάσει ήταν αυτή μιας ευτυχισμένης οικογένειας, αλλά το κόστος της πρεμιέρας φέρεται να έχει κλονίσει τους εταίρους της στο Netflix!

“Η οδύσσειά της στην Καμπότζη μπορεί να σηματοδοτήσει και την τελευταία της φορά στο κόκκινο χαλί για λίγο καιρό και πιθανότατα το τελευταίο που χρηματοδοτεί το Netflix”, υποστηρίζει το Hollywood Reporter για το ταξίδι. “Το ταξίδι, η διαμονή για την ίδια και την οικογένειά της και οι άλλες απαιτήσεις της φέρεται να στοίχισαν στο Netflix πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Το Netflix ήταν τόσο πρόθυμο να την κατευνάσει δίνοντας στον 15χρονο γιο της Maddox πίστωση παραγωγού στην ταινία”.

“Η παγκόσμια πρεμιέρα, που έγινε κοντά στο φημισμένο συγκρότημα του ναού Angkor Wat, ήταν ένας εφιάλτης” σύμφωνα με το THR. Η απόφαση είχε ληφθεί από την Αντζελίνα Τζολί και τις δύο βοηθούς της Lady Arminka Helic και Chloe Dalton που φέρονται να μπήκαν ανάμεσα στη διάσημη ηθοποιό και τον Μπραντ Πιτ τις τελευταίες μέρες του γάμου τους.

Η Αντζελίνα Τζολί ξεκίνησε μια πικρή διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ στα μέσα Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου, κατηγορώντας τον ακόμα και πως χτυπούσε τα παιδιά τους, με τις καταγγελίες να ερευνώνται και να απορρίπτωνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες και το FBI.

Η διαμάχη της με τον Μπραντ Πιτ για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών θεωρήθηκε από κάποιους ως κίνηση δημοσίων σχέσεων, ενώ θεωρήθηκε πως είχε ξεκινήσει εκστρατεία σπίλωσης εναντίον του διάσημου πρώην συζύγου της. Σύμφωνα με το THR, η δύναμή της πλέον φθίνει υπερβολικά.

Ενώ κάποτε μπορούσε να διεκδικεί 20 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία, η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται πως πλέον πλέει σε επικίνδυνα νερά. Υπάρχουν, σύμφωνα με το THR, ενδείξεις πως δεν αποτελεί αδιαπραγμάτευτο με κάθε κόστος όνομα για τα κινηματογραφικά στούντιο.

Τον Αύγουστο ο πρόεδρος της Stacey Snider αποφάσισε να μη συνεργαστεί με την Αντζελίνα Τζολί για το “Murder on the Orient Express”, ενώ και ο παραγωγός Jon Peters που εργαζόταν για τη βιογραφική ταινία του Richard Leakey πως δεν θα κάνει την ταινία μαζί της.

Πηγή: Radaronline

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε