Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γι’ αυτούς είναι η ζωή! Ο Μπαράκ φωτογραφίζει τη Μισέλ σε γιοτ [pic]

Γι’ αυτούς είναι η ζωή! Ο Μπαράκ φωτογραφίζει τη Μισέλ σε γιοτ [pic]

Σε κάθε τους… κίνηση, παραλήρημα. Θα μπορούσαν να είναι ροκ σταρς. Είναι πρώην Πρώτο ζεύγος των ΗΠΑ. Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα σε… νέες “περιπέτειες”.

Μάλλον, σε νέες διακοπές. Γιατί από τις 20 Ιανουαρίου όταν παρέδωσαν τα κλειδιά του Λευκού Οίκου (και της χώρας δυστυχώς για πολλούς) στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ, δεν κάνουν και τίποτα άλλο είναι η αλήθεια…

Μετά την Καραϊβική, την Πολυνησία, τη Φλόριντα και άλλα μέρη, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του βρέθηκαν στην Ταϊτή και μάλιστα με εκλεκτή παρέα. Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου μια φωτογραφία που δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα να φωτογραφίζει με το tablet του, τη Μισέλ ενώ εκείνη ποζάρει πάνω στο γιοτ Rising Sun, που ανήκει στον Ντέιβιντ Γκέφεν, δισεκατομμυριούχο παραγωγό του Χόλιγουντ.

Την περασμένη Παρασκευή, το πρώην Πρώτο ζεύγος των ΗΠΑ βρέθηκε στο νησί Mo’orea του Νότιου Ειρηνικού. Μαζί τους στο ίδιο, πολυτελέστατο γιοτ, ήταν ο Μπρους Σπρινγκστινγκ, ο Τομ Χανς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, η Όπρα Γουίνφρεϊ. Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα έμειναν στο γιοτ για δυο ώρες πριν αποχωρήσουν από την Ταϊτή. Έχουν περάσει σχεδόν ένα μήνα στη γαλλική Πολυνησία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέιβιντ Γκέφεν φιλοξενεί celebrities στο σκάφος του. Το οποίο, σύμφωνα με το Forbes, είναι το 11ο μεγαλύτερο στον κόσμο και έχει δικό του γήπεδο μπάσκετ…

Πηγή: CBS News, CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε