Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Γιαγιά σκότωσε τις εγγονές της και τον γαμπρό της και αυτοκτόνησε!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την είδηση ότι μια γιαγιά σκότωσε τις δύο εγγονές της, τον γαμπρό της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μία γυναίκα σκότωσε τα δύο της εγγόνια και τον γαμπρό της στο Σιάτλ των ΗΠΑ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, όπως έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Seattle Times.
 
Όπως έγραψε η εφημερίδα, πολλά από τα υπόλοιπα εγγόνια της που ζούσαν στο ίδιο σπίτι, έφυγαν για να γλιτώσουν.
 
Μία κόρη της δέχτηκε πυροβολισμούς στην πλάτη τη στιγμή που προσπάθησε να διαφύγει, έγραψε η εφημερίδα.
Η δολοφόνος γιαγιά με τις δύο εγγονές της και τον γαμπρό της. ΦΩΤΟ Seattle Times

Πριν από την επίθεση, η γυναίκα, που όπως έγινε γνωστό ονομάζεται Τσούι Χάρμ και είναι μετανάστρια από την Καμπότζη, μεταξύ 50 και 60 ετών, είχε προειδοποιήσει τουλάχιστον μία συγγενή της να κλειδωθεί μέσα σε ένα δωμάτιο.
 
“Η γιαγιά τους σκότωσε χωρίς λόγο”, είπε στην εφημερίδα ένα μέλος της οικογένειας, που έφθασε στο σπίτι λίγο μετά την επίθεση.
 
Η κόρη, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά αναμένεται να επιζήσει, είπε στην αστυνομία: “Η μητέρα μου τρελάθηκε”, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.
 
Μέλη της οικογένειας είπαν ότι η τραυματισμένη γυναίκα ονομάζεται Τάιντα Χαρμ και ο νεκρός σύζυγός της, Τσέαν Χαρμ Παν, ενώ δύο από τις κόρες τους, 17 και 14 ετών αντίστοιχα Τζένιφερ και Μελίνα Χαρμ, έγραψε η εφημερίδα.
 
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα στην πράξη της, ενώ οι συγγενείς είπαν ότι πριν από την επίθεση υπήρχαν καυγάδες στο σπίτι της οικογένειας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε