Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος εργοδότης του κόσμου!

Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος εργοδότης του κόσμου!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.12.2012 | 18:10

Είναι Aυστραλός και έχει επιχείρηση με πλυντήρια ρούχων. Ίσως να είναι και ο χειρότερος άνθρωπος του πλανήτη. Θα πληρώσει πρόστιμο 40.000 ευρώ γιατί: απειλούσε να ρίξει στους υπαλλήλους του οξύ, να τους ρίξει στα άγρια σκυλιά και άλλα πολλά...

Λέγεται Κέβιν Αντριους και στο κατάστημα πλυντηρίων ρούχων που διατηρεί στη Μελβούρνη, οι υπάλληλοί του περνούν των παθών τους τον τάραχο!

Αποκαλούσε καθημερινά «σκύλες» τις γυναίκες υπάλληλους του, λέγοντας τις πως «είναι καλές μόνο για ένα πράγμα στο κόσμο» και πως «αν δεν είναι καλές στη δουλειά τους, θα φωνάξει τον βιαστή της περιοχής να τις περιμένει έξω από το μαγαζί»!

Ο 61χρονος τους έριχνε επισης στους εργαζόμενούς του πράγματα στο κεφάλι ή το γραφείο την ώρα που δούλευαν, ενώ οι ύβρεις και οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί ήταν στην ημερήσια διάταξη.

«Μας ειχε απειλήσει πως, αν αργούσαμε στη δουλειά ξανά, θα μας έριχνε τροφή στα άγρια σκυλιά που ειχε στη πίσω αυλή», ειπε ένας από τους - μαρτυρικούς - υφισταμένους του βαρβάρου εργοδότη. «Μάλιστα κάποια φορά έστειλε έναν δικό του να τα φέρει μέσα στο κατάστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

"Αθεόφοβος" εργοδότης είχε 200 παράνομους εργαζόμενους

 

Ο Ιησούς σας αγαπά ενώ ο εργοδότης... όχι

 

Εργοδότης χαστούκισε υπάλληλο με το πέος του - Φωτο

    Διαδώστε αυτό το άρθρο