Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Γιατρός σε συγγενή ετοιμοθάνατου: «Κλείσε ραντεβού με το Θεό»

Γιατρός σε συγγενή ετοιμοθάνατου: «Κλείσε ραντεβού με το Θεό»

Μπορεί για ανθρώπους που έρχονται κάθε μέρα πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο η ψυχρότητα ακόμη και να δικαιολογηθεί. Αλλά ορισμένες φορές, ξεπερνούν τα όρια.

Όπως τα πέρασε ένα χειρούργος στη Βρετανία. «Κλείσε ραντεβού με το Θεό» ήταν η απάντηση που έδωσε στην κόρη ενός ετοιμοθάνατου ανθρώπου όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί ο πατέρας της προσβλήθηκε από καρκίνο!

Και της έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση από το τηλέφωνο, μόλις λίγη ώρα αφού εκείνη και η οικογένειά της είχαν μάθει ότι ο 70χρονος πατέρας της έχει μόλις λίγους μήνες ζωής ακόμα.

Έμαθε τα νέα τον περασμένο Μάιο. Της είπαν ότι δύσκολα ο πατέρας της θα ζούσε μέχρι τα Χριστούγεννα.

Όταν πήγε να δει τον γιατρό, εκείνος δεν τη συνάντησε γιατί ήταν απασχολημένος. «Με πήγαν σε ένα δωμάτιο και του μίλησα τηλεφωνικά. Του έκανα διάφορες ερωτήσεις για τη θεραπεία και τον καρκίνο μέχρι που έγινε αγενής και άρχισε να φωνάζει. Μου είπε πως, αν ήθελα να μάθω γιατί ο πατέρας μου είχε καρκίνο, θα ήταν καλύτερα να κλείσω ραντεβού με το Θεό παρά να ρωτάω εκείνον» κατήγγειλε η 38χρονη Κάιλι Κοτρέλ για τον γιατρό Τζον Έντουαρντς.

Η 38χρονη κατήγγειλε το γεγονός αρχικά στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν ο Έντουαρντς και η διοίκηση της έστειλε απολογητική επιστολή. Αλλά δεν της ήταν αρκετή και προσέφυγε στον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε