Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γιατρός στέλνει ζευγάρια παράνομα στην Κατεχόμενη Κύπρο για να διαλέξουν το φύλο του μωρού τους!

Γιατρός στέλνει ζευγάρια παράνομα στην Κατεχόμενη Κύπρο για να διαλέξουν το φύλο του μωρού τους!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.02.2011 | 12:25
Πρώτη δημοσίευση: 13.02.2011 | 12:25

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Βρετανία από την είδηση ότι γνωστός γιατρός μεγάλης κλινικής συνεργάζεται με κλινική στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και στέλνει ζευγάρια για να διαλέξουν το φύλο του μωρού τους.

Μια τέτοια διαδικασία θεωρείται παράνομη στην Βρετανία όμως ο γυναικολόγος Τσαρλς Κινγκσλαντ φαίνεται πως βρήκε την λύση. Ο ίδιος θεωρείται από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και εργάζεται σε μια μεγάλη μαιευτική κλινική στη Βρετανία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Daily Mail” ο γιατρός έχει κάνει συνεργασία με αντίστοιχη κλινική στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.

O γιατρός Τσαρλς Κινγκσαλντ. ΦΩΤΟ Daily MailO γιατρός Τσαρλς Κινγκσαλντ. ΦΩΤΟ Daily Mail
 
Έτσι ο γυναικολόγος στέλνει τα ζευγάρια στην κατεχόμενη Κύπρο όπου υποβάλλονται σε ειδική διαδικασία κατά την οποία επιλέγουν το φύλο του παιδιού τους.
 
Τα ζευγάρια διαλέγουν ανάμεσα σε αγόρι ή κορίτσι, με το αζημίωτο βέβαια αφού μια τέτοια διαδικασία τους επιβαρύνει με 14.000 λίρες, που αντιστοιχεί περίπου σε 16.500 ευρώ.

Η περίφημη αγγελία. ΦΩΤΟ DAILY MAIL
Η περίφημη αγγελία. ΦΩΤΟ DAILY MAIL
Ο γυναικολόγος εξηγεί πως τα ζευγάρια απευθύνονται σ’ αυτόν και αυτός με τη σειρά του κάνει μια ένεση στην κυοφορούσα γυναίκα με σκοπό να ελέγξει τις ορμόνες του εμβρύου και να προετοιμάσει τη διαδικασία που θα ακολουθήσει στη συνέχεια.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα δικαστής έχει διατάξει έρευνα για την όλη υπόθεση μετά τις αποκαλύψεις αυτές αφού μπορεί η διαδικασία να μην γίνεται στην Βρετανία αλλά το να παροτρύνεις κάποιους να το κάνουν αυτό είναι εξίσου παράνομο.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο