Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Γιούχαραν την Ιβάνκα Τραμπ δίπλα στη Μέρκελ και την Λαγκάρντ!

Γιούχαραν την Ιβάνκα Τραμπ δίπλα στη Μέρκελ και την Λαγκάρντ!

– Αμηχανία από την Μέρκελ και την Λαγκάρντ όταν άκουσαν το κοινό να γιουχάρει τη κόρη του Τραμπ
– Η Ιβάνκα Τραμπ δεν έχασε την ψυχραιμία της και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα
– Το κοινό οργίστηκε όταν την άκουσε να λέει ποσο σωστή είναι η στάση του πατέρα της απέναντι στις γυναίκες

Αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενε η Ιβάνκα Τραμπ. Δεν φανταζόταν ότι την ώρα που θα μιλούσε δίπλα στην Κριστίν Λαγκάρντ και την Ανγκελα Μέρκελ το κοινό θα την γιούχαρε. Και δυστυχώς για εκείνην αυτό συνέβη. 

Η Ιβάνκα Τραμπ βρέθηκε σήμερα στο Βερολίνο. Το περιβάλλον δεν ήταν προστατευμένο για εκείνη όπως στην χώρα της. Και όταν άρχισε να μιλάει για τον πατέρα της και την στάση του απέναντι στις γυναίκες, το κοινό δεν άντεξε να ακούει μπούρδες.

Άρχισαν να δυσανασχετούν όταν την άκουσαν να λέει: «ο πατέρας μου είναι κορυφαίος συμπαραστάτης οικογενειών και βοηθάει πολλούς ανθρώπους να ευημερήσουν» αλλά εκεί που έπεσε η γιούχα ήταν όταν μίλησε για την στάση του πατέρα της απέναντι στις γυναίκες. Όταν ρωτήθηκε για όσα του έχουν καταλογιστεί για την υποτιμητική στάση του απέναντι στο γυναικείο φύλο εκείνη είπε «Εχω ακούσε την συνεχιζόμενη κριτική που γίνεται από τα ΜΜΕ» άρχισαν τα γέλια από το κοινό. «Ως κόρη του μπορώ να μιλήσω μόνο σε προσωπικό επίπεδο. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που δεν υπήρχαν όρια σε όσα μπορούσα να επιτύχω. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό και αυτό μας παρείχε (ο πατέρας μου)». Είπε ακόμα ότι ο πατέρας της συμπεριφερόταν σ εκείνη όπως και στα δυο αδέλφια της που τώρα διοικούν τις επιχειρήσεις τους. «Δεν υπήρχαν διακρίσεις», είπε. Τέλος, απέδωσε τα εύσημα στον πατέρα της που έχει προσλάβει γυναίκες σε σημαντικές θέσεις. 

Γενικότερα, οι ερωτήσεις που δέχθηκε η Ιβάνκα Τραμπ από το κοινό ήταν πιο επιθετικές από όσες δέχθηκαν η Μέρκελ ή η Λαγκάρντ και δεν αφορούσαν τόσο το θέμα γυναίκα και εργασία που απασχολούσε το πάνελ… Και το κοινό δεν φάνηκε να τρώει κουτόχορτο…

Με πληροφορίες από TheHill – Politicoeu

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε