Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

“Γκέι δολώματα” σε Τούρκους αξιωματικούς για κατασκοπεία!

“Γκέι δολώματα” σε Τούρκους αξιωματικούς για κατασκοπεία!

Και γκέι – εκτός από συνοδούς πολυτελείας – ”έριχνε” σε Τούρκους στρατιωτικούς για διαρροή στρατιωτικών πληροφοριών το φερόμενο ως δίκτυο κατασκοπείας στην Σμύρνη,που κατά τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου είχε χρησιμοποιήσει και φρεγάτα για συναντήσεις, ενώ στα σχέδια ήταν και η αναπτυξη μεγάλου δικτύου σεξ-ναρκωτικών στην Κύπρο.

Το βασικό”κόλπο”που φέρεται να χρησιμοποιούσε το κύκλωμα ήταν το πλεύρισμα Τούρκων στρατιωτικών -και όχι μόνο- από συνοδούς (escort) και 2 γκέι, η σεξουαλική επαφή, η κρυφή φωτογράφηση και στην συνέχεια ο εκβιασμός.

Αυτά -και άλλα πολλά για κλεμμένους κωδικούς των F-16 κλπ,όπως γράψαμε ήδη- φέρονται να προκύπτουν από στοιχεία που βρέθηκαν στο πλαίσιο της ανάκρισης στο σπίτι του Ο.S. (που είναι από τους υπόπτους που συνελήφθησαν), τα μέλη της σπείρας στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 έθεσαν επι τάπητος «τις δραστηριότητες Κύπρου» στην φρεγάτα Σαλιχ Ρείς του Αρχηγείου των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταφάρ (με τίτλο « Η σπείρα έκανε στέκι την Κύπρο») τα αποτελέσματα της σύσκεψης αυτής στην οποία συμμετείχαν και 7 αξιωματικοί του Ναυτικού καταγράφηκαν σε …πρακτικά από μέλη της σπείρας με τίτλους κεφαλαίων όπως ”δραστηριότητες που θα γίνουν”, ”στοιχεία στα οποία θα πρέπει να επιδειχθεί προσοχή” , ”κανόνες επικοινωνίας” και ”αναθέσεις καθηκόντων” και καταγράφηκαν ενδιαφέρουσες αναλύσεις αναφορικά με την Κύπρο .

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε