Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Γονείς για κλάματα! Ξέχασαν το παιδί τους σε εστιατόριο και έφυγαν… διακοπές

Γονείς για κλάματα! Ξέχασαν το παιδί τους σε εστιατόριο και έφυγαν… διακοπές

Οι διακοπές στην Κυανή Ακτή είναι όνειρο για πολλούς. Μόνο που για ένα ζευγάρι παραλίγο να εξελιχθούν σε εφιάλτη όταν ξέχασαν το τρίχρονο κοριτσάκι τους και χρειάστηκε να διανύσουν 150 χιλιόμετρα πριν το… καταλάβουν!

Το ζευγάρι των Γάλλων ταξίδευε στην Κυακή Ακτή για τις διακοπές του μαζί με τα τρία παιδιά του. Μόνο που μετά από μια στάση στην εθνική κάτι… ξέχασαν: την τριών ετών κόρη τους σε ένα χώρο εστίασης!

Έκαναν 150 χιλιόμετρα πριν καταλάβουν ότι το κοριτσάκι δεν ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια.

Οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο όταν άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, που είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στο χώρο, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι “πήγαινε στη θάλασσα”, καθώς και ότι είδε “το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει”, είπε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP). Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

“Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς (150 χμ από το χώρο εστίασης) και πηγαίναν προς το Σεν Ραφαέλ, και κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε”, είπε η αστυνομία, προσθέτοντας: “θα ακούσουμε τί έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε