Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Γουίλιαμ και Κέιτ συνάντησαν τον Ολάντ στο Παρίσι 20 χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα [pics]

Γουίλιαμ και Κέιτ συνάντησαν τον Ολάντ στο Παρίσι 20 χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα [pics]

Λίγο καιρό πριν από τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν στο Παρίσι.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έφτασαν στο Παρίσι και συνάντησαν τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων, ενώ νωρίτερα είχαν συμμετάσχει στην παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου στο Λονδίνο. Το βασιλικό ζευγάρι, που έφτασε στη γαλλική πρωτεύουσα με το ιδιωτικό του τζετ, θα παραμείνει στη Γαλλία για 24 μόνο ώρες.

Η Κέιτ Μίντλετον μάλιστα φάνηκε να μην είχε χρόνο να προλάβει να αλλάξει και εμφανίστηκε με το ίδιο παλτό που φορούσε και νωρίτερα στο Λονδίνο. Πρόλαβε ωστόσο να αλλάξει τα μαλλιά της, έχοντας προφανώς μαζί στην πτήση τον κομμωτή της.

Το ταξίδι έχει τεράστια πολιτική σημασία, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να αναπτύξει εμπορικούς δεσμούς μετά το Brexit. “Η βρετανική βασιλική οικογένεια είναι από τους πιο σημαντικούς διπλωμάτες που έχουμε” δήλωσε πηγή της FCO, τονίζοντας πως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό που αποκαλείται “ήπια διπλωματία”.

Είναι ενδιαφέρον που ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν ταξίδεψαν στο Παρίσι με τη Eurostar αλλά με το ιδιωτικό τους τζετ μετά την εμφάνισή τους και στην παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν με τον Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων, ενώ το ζευγάρι θα παρευρεθεί και στη βρετανική πρεσβεία στο Παρίσι και θα συναντήσει νέους Γάλλους που διαπρέπουν στις τέχνες, τον αθλητισμό, τη μόδα, τις επιχειρήσεις και τον εθελοντισμό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε