Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Gwen Stefani: Την απατούσε 3 χρόνια με την νταντά!

Gwen Stefani: Την απατούσε 3 χρόνια με την νταντά!

Μία ουρανοκατέβατη βόμβα για την πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν αρκετή για να διαλύσει τον γάμο της. Τη φράση πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη, τη γνωρίζετε; Αυτό έπαθε, όταν κατάλαβε πως η νταντά που είχε προσλάβει για τα δύο της παιδιά, διατηρούσε για τρία χρόνια κρυφό δεσμό με τον άντρα και πατέρα των παιδιών της.

Η νεαρή ξανθιά από την Αυστραλία και ο Gavin Rossdale, είχαν ερωτική σχέση για τρία χρόνια και η άτυχη τραγουδίστρια το ανακάλυψε με τον χειρότερο τρόπο. Με τον παραδοσιακό θα λέγαμε. Τους έκανε τσακωτούς στο ίδιο της το κρεβάτι. Η νταντά Mindy Mann πρόδωσε την τραγουδίστρια και δε σεβάστηκε την εμπιστοσύνη που της έδειξε. Η Mann εντάχθηκε στην οικογένεια ως μια προσωρινή νταντά το 2009. Έγινε μόνιμη, και λέγεται ότι η Gwen την είχε σαν αδελφή, αφήνοντάς την να δανείζεται τα ρούχα της. Που να ήξερε ότι θα ‘δανειστεί’ και τον σύζυγό της;

“Όλοι γνωρίζουν ότι η ζωή μου τινάχθηκε στον αέρα τον περασμένο Φεβρουάριο. Απροσδόκητα. Ακόμη δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω τι συνέβη”, εξομολογήθηκε η πασίγνωστη τραγουδίστρια. Η απατημένη τραγουδίστρια αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό της, μιας και, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είναι ερωτευμένη με τον εξίσου χωρισμένο γνωστό προπονητή Blake Shelton.

 

Ο Rossdale δεν είναι ο μόνος σύζυγός που μαγεύτηκε από νταντά. Πρόσφατα ο Ben Affleck χάλασε τον γάμο του με την Jennifer Garner μετά από κρυφή σχέση με τη νταντά των παιδιών του. Ούτε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και ο Jude Law δεν έμειναν πιστοί. Ένα είναι, λοιπόν, το δίδαγμα: Δεν προτιμάμε νέες ξανθές και γαλανομάτες νταντάδες!

 

 

Πηγή: Dailytelegraph

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε