Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γυμναστήριο για… γυμνιστές!

Δεν χρειάζεται να μπείτε σε περιττά έξοδα όπως το να αγοράσετε αθλητικές φόρμες, παπούτσια και ότι χρειάζεστε για να πάτε γυμναστήριο.

Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν φοράτε ρούχα. Το πρώτο γυμναστήριο για γυμνιστές στην Ισπανία άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη Arrigorriaga.
 
Το γυμναστήριο μάλιστα έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαμώνες που δεν διστάζουν να βγάλουν τα ρούχα τους και να πιάσουν δουλειά για να φτιάξουν ένα καλό σώμα. Άλλωστε όπως λένε και οι γυμναστές σημασία δεν έχει αν φοράς ή όχι ρούχα. Σημασία έχει να κάνεις σωστά τις ασκήσεις για να αποκτήσεις και το σώμα που θες αλλά και να είσαι υγιής.
Οι ιδιοκτήτες πριν ανοίξουν το γυμναστήριο έκαναν μια έρευνα αγοράς και είδαν ότι αρκετός κόσμος το ζητούσε. Μάλιστα στην περιοχή υπάρχουν δύο κολυμβητήρια για γυμνιστές. Έτσι προχώρησαν και αυτοί στο να φτιάξουν το γυμναστήριο. Κοντά στην περιοχή υπάρχει και μια φημισμένη παράλια γυμνιστών και οι ισπανοί ιδιοκτήτες του γυμναστηρίου ετοιμάζουν και προσφορές για το καλοκαίρι για όσους θα βρίσκονται εκεί και θα ήθελαν να κάνουν και λίγη γυμναστική.

Μέχρι στιγμής μπορεί κανείς να κάνει ασκήσεις σε διάφορα όργανα γυμναστικής που υπάρχουν μέσα στο γυμναστήριο ενώ σύντομα θα προσφέρει και μαθήματα γυμνής… γιόγκα.
 
 
Άντε και στα δικά μας…
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε