Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γυμνόστηθες ακτιβίστριες εναντίον του Πάπα εισέβαλαν στη Notre Dame του Παρισιού! Δείτε στο βίντεο τον πανικό που προκάλεσαν

Γυμνόστηθες ακτιβίστριες εναντίον του Πάπα εισέβαλαν στη Notre Dame του Παρισιού!  Δείτε στο βίντεο τον πανικό που προκάλεσαν
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2013 | 17:35

Δεν πίσετυαν στα μάτια τους οι επισκέπτες της Notre Dame του Παρισιού, οι οποίοι από εκεί που θαύμαζαν την πιο γνωστή εκκλησία της Γαλλίας, βρέθηκαν να φωτιογραφίζουν οκτώ γυμνόστηθες ακτιβίστριες που... εισέβαλαν στο ναό φωνάζοντας συνθήματα κατά του Πάπα!


Οι ακτιβίστριες της οργάνωσης για τα δικαιώματα των γυναικών “Femen”, προκάλεσαν τον πανικό, χτυπώντας τις καμπάνες και φωνάζοντας “Bye bye Βενέδικτε”, “Όχι άλλος Πάπας”, “Όχι άλλη ομοφοβία”.Οι επισκέπτες είχαν μείνει άναυδοι και μερικοί από αυτούς άρχισαν να τις φωτογραφίζουν, ενώ κάποιοι άλλοι τις αποδοκίμαζαν, λέγοντας: “Αυτό το μέρος είναι ιερό. Δεν μπορείτε να γδύνεστε εδώ”.

Σύντομα, επενέβησαν άνδρες της ασφάλειας, οι οποίοι έβγαλαν έξω τις ακτιβίστριες που όμως δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να φωνάζουν τα συνθήματά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΜΒΑ στο Βατικανό! Παραιτείται στις 28 Φεβρουαρίου ο Πάπας Βενέδικτος! "Με εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μου"

 

Έργα και ημέρες του Πάπα Βενέδικτου σε φωτογραφίες

Ερωτήματα για την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου του 16ου

Ο επόμενος Πάπας θα είναι μαύρος;

 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο