Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στα γραφεία του ρωσικού κυβερνώντος κόμματος

Γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε στα γραφεία του ρωσικού κυβερνώντος κόμματος
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.07.2012 | 12:57

Μια γυναίκα υπέστη σοβαρά εγκαύματα σήμερα όταν αποπειράθηκε να αυτοπυρποληθεί στα γραφεία μιας τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος Ενωμένη Ρωσία στο Νοβοσιμπίρσκ, στη δυτική Σιβηρία, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής έρευνας, η οποία διευθύνει τις έρευνες για ποινικά θέματα στη Ρωσία, πρόκειται για μια κάτοικο της πόλης, ηλικίας 50 ετών, η οποία είχε ζητήσει πολλές φορές από το 2005 τη βοήθεια νομικών του κόμματος για να ρυθμιστεί μια αντιδικία της σχετικά με ένα ακίνητο.

Η γυναίκα έχασε σε όλες τις διαδικασίες που διεξήχθησαν και εξέφρασε έντονη δυσφορία για την ποιότητα των νομικών υπηρεσιών που της προσφέρθηκαν, σύμφωνα με την επιτροπή.

Αφού έφθασε στο γραφείο της Ενωμένης Ρωσίας, περιλούστηκε με ένα εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά. Εισήχθη σε νοσοκομείο "με εγκαύματα στο 80% του σώματός της", ανέφερε η επιτροπή.

Τέσσερις ακόμη άνθρωποι, που εργάζονται στο γραφείο, ανάμεσά τους ένας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα, χρειάστηκε να νοσηλευθούν, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο