Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γυναίκα κλέβει λουλούδια και γλάστρες από τάφο μικρού παιδιού! ΦΩΤΟ

Μια απίστευτη ιστορία έχει σοκάρει την Βρετανία. Μια ηλικιωμένη γυναίκα κλέβει μέσα από νεκροταφείο και μάλιστα από τον τάφο ενός μικρού παιδιού.

Το αγόρι πέθανε το 1980 σε ηλικία μόλις 11 ετών από τροχαίο σε επαρχιακή πόλη της Βρετανίας. Από εκείνη την ημέρα η ζωή των γονιών του άλλαξε οριστικά. Οι γονείς μέρα παρά μέρα επισκέπτονται τον τάφο του αδικοχαμένου τους παιδιού και αφήνουν λουλούδια, γλάστρες ακόμη και παιχνίδια.

Πριν από μερικά χρόνια όμως η μητέρα του παιδιού πεθαίνει και αυτή και η ξαδέλφη του παιδιού αναλαμβάνει να πηγαίνει στον κοιμητήριο μαζί με τον θείο της. Πριν από μερικούς μήνες όμως ανακάλυψαν ότι αρκετά από τα λουλούδια που πηγαίνουν στο τάφο μετά από δύο μέρες εξαφανίζονται. Έτσι αναγκάστηκαν να βάλουν σημείωση και πινακίδα που παρακαλούσαν να μην το κάνουν αυτό ειδικά από τον τάφο ενός μικρού παιδιού. Όμως ο δράστης δεν σταμάτησε.

 
Έτσι η αστυνομία τους συμβούλεψε να βάλουν μια κάμερα στο απέναντι δέντρο. Κι έτσι και έκαναν. Όταν είδαν τα πλάνα όμως δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Τι είδαν;

Μια ηλικιωμένη σχετικά γυναίκα να πηγαίνει ατάραχη στον τα΄φο και να κλέβει κανονικά τα λουλούδια και τις γλάστρες.

 
Οι αρχές δημοσιοποίησαν τις φωτογραφίες για να μπορέσουν να εντοπίσουν την εν λόγω γυναίκα…
 
 
 
Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε