Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η 11χρονη που ξεγέννησε τη μαμά της!

Η 11χρονη που ξεγέννησε τη μαμά της!

Η Caitlin Burke ετοιμαζόταν να πάει στο σχολείο της, όπως κάθε μέρα, όμως η πρόωρη γέννηση της μικρής της αδερφής, ανέβαλε για λίγο τα σχέδιά της. Η Tara Knightley, μητέρα πέντε παιδιών, βρισκόταν στο σπίτι, όταν ξαφνικά έσπασαν τα νερά. Η μεγαλύτερη κόρη της, Caitlin Burke βρισκόταν κοντά της και οι συνθήκες την ανάγκασαν να ξεγεννήσει τη μαμά της και να φέρει στον κόσμο τη μικρότερη αδερφή της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια μιλούσε στο τηλέφωνο με γιατρό που βρισκόταν στο ασθενοφόρο και κατευθυνόταν προς το σπίτι τους. Και κάπως έτσι η μικρή κατάφερε να φέρει στον κόσμο την αδερφή της. Έκοψε τον ομφάλιο λώρο, τύλιξε την αδελφούλα της σε μία πετσέτα και την παρέδωσε περήφανη στη μητέρα της. Περιέργως, πήγε στα μαθήματα, λίγες ώρες μετά την γέννα.

Η Caitlin, είπε ότι επηρεάστηκε τόσο από αυτό που συνέβη και τώρα θέλει να γίνει μαία. ”Ήμουν λίγο φοβισμένη και έτρεμα στην αρχή, γιατί ποτέ δεν είχα δει κάτι τέτοιο πριν στη ζωή μου. Αλλά όταν η αδελφή μου γεννήθηκε, ήμουν πραγματικά χαρούμενη. Νομίζω ότι είναι πολύ χαριτωμένη και την αγαπώ πολύ. Οι φίλοι μου στο σχολείο και οι δάσκαλοι ήταν πραγματικά χαρούμενοι και περήφανοι για μένα. Θέλω να γίνω μαία όταν μεγαλώσω”.

”Δεν ξέρω τι θα έκανα αν η Caitlin δεν ήταν εκεί. Άρχισα να έχω συσπάσεις πολύ νωρίς, και ο σύντροφός μου είχε ήδη φύγει για τη δουλειά. Μέσα σε δέκα λεπτά, τα νερά έσπασαν. Είπα στην Caitlin να καλέσει ασθενοφόρο και οι άνθρωποι της έλεγαν τι να κάνει από το τηλέφωνο. Ούρλιαζα από τον πόνο, αλλά η Caitlin ήταν ήρεμη όλη την ώρα”.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε