Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η 18χρονη που προέτρεψε το αγόρι της να αυτοκτονήσει

Η 18χρονη που προέτρεψε το αγόρι της να αυτοκτονήσει

Αντιμέτωπη με τις δικαστικές αρχές θα βρεθεί η 18χρονη Michelle Carter που κατηγορείται πως έπεισε το αγόρι της να αυτοκτονήσει.

Η Michelle Carter κατηγορείται για ακούσια ανθρωποκτονία καθώς φέρεται να προέτρεψε τον 18χρονο φίλο της Conrad Roy να αυτοκτονήσει μετά από μια σειρά μηνυμάτων το 2014.

Σε ένα από μηνύματα η Michelle Carter φέρεται να έγραψε: “καλύτερα να μη μου λες βλακείες ότι θα κάνεις αυτό”. Ο Conrad Roy πέθανε αργότερα από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα, αφού κλείστηκε σε ένα φορτηγό έχοντας τη μηχανή ανοιχτή.

Το Massachusetts Supreme Court αποφάνθηκε την Παρασκευή ότι η 18χρονη θα πρέπει να δικαστεί, με τον δικηγόρο της να υποστηρίζει πως δεν οδήγησαν τα μηνύματά της το αγόρι της να αυτοκτονήσει.

Από τα μηνύματα φαίνεται πως ο Conrad είχε δεύτερες σκέψεις και βγήκε από το φορτηγό. Ωστόσο η 18χρονη τον προκάλεσε να ξαναμπεί μέσα. “Υπό την πίεση και τις οδηγίες το θύμα ξαναμπήκε στο φορτηγό και πέθανε από δηλητηρίαση”, τόνισε ο δικαστής Robert Cordy.

Ήταν νωρίτερα μέσα στον χρόνο που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα μηνύματα των δύο νέων. “Νόμιζα ότι ήθελες να το κάνω αυτό. Ο χρόνος είναι ο κατάλληλος και είσαι έτοιμος, απλά χρειάζεται να το κάνεις!”, του είχε γράψει η Michelle. “Μην το σκέφτεσαι. Απλά πρέπει να το κάνεις. Είπες ότι θα το έκανες. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το κάνεις”, του είχε γράψει σε άλλο μήνυμά της.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε