Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η 89χρονη που γυρνάει όλο τον κόσμο

Φωτό από Instagram
Φωτό από Instagram

Η Elena Mikhailovna από το Krasnoyarsk της Ρωσίας δεν είναι μία συνηθισμένη 89ρονη. Η γλυκύτατη ηλικιωμένη έχει βάλει σκοπό της ζωής της να γυρίσει όλο τον κόσμο ενώ ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από τις “περιπέτειες” της στο Instagram.

H Baba Lena, όπως είναι το χαϊδευτικό της ξεκίνησε να ταξιδεύει σε διάφορες χώρες πριν από έξι χρόνια. Μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Γερμανία, την Τσεχία και το Ισραήλ.

Δύο φορές τον χρόνο γεμίζει μια μικρή βαλίτσα και φεύγει για τη χώρα της επιλογής της, χωρίς να την ενδιαφέρει το πού θα μείνει ή αν θα μπορεί να συνεννοηθεί. Μάλιστα λέει πως σε όλον τον κόσμο υπάρχουν καλοί άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν ενώ η περιπέτεια πάντα απαιτεί θάρρος.

 

????????????????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Баба Лена Ерхова (@babushka_1927) στις

 

 Καπως έτσι γνωρίστηκε στο Βιετνάμ με μια Ρωσίδα δημοσιογράφο, την Ekaterina Papina. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα εστιατόριο όταν την προσοχή της δημοσιογράφου τράβηξε η ηλικιωμένη η οποία προσπαθούσε να εξηγήσει στον σερβιτόρο ότι δεν θέλει πολύ καυτερό το φαγητό της.

 

Смузззи #israel #89yearsoldgrandma #бабалена #бабушка89 #babushka #бабушка1927 #еленаерхова #израиль #верблюд #camel #telaviv #israel #deadsea#89yearsoldgrandma

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Баба Лена Ерхова (@babushka_1927) στις

Την πλησίασε και έπιασε κουβέντα μαζί της μαθαίνοντας πως η Elena αποταμιεύει τη σύνταξή της ενώ πουλάει και λουλούδια για να συμπληρώσει το εισόδημά της και κατ’ επέκταση τα έξοδά της για τα ταξίδια που θέλει να κάνει.

 

Здравствуйте, дорогие друзья! Знакомьтесь, это наша 89-летняя бабушка из Красноярска. Путешествовать бабушка начала в 83 года и посетила Чехию, Польшу, Германию, Турцию, Вьетнам, Израиль. Живет #БабаЛена в Красноярске. На путешествия копит весь год пенсию и летом продает цветы. Прекрасно переносит перелеты и ездит везде с одним рюкзачком. Our 89- years old grandma from Siberia in Moscow P.S Заблокировали наш прошлый аккаунт, к сожалению, поэтому создаем новый. Присоединяйтесь и следите за новыми путешествиями бабы Лены #babalena #@babushka1927 #babushka1927, #бабаЛена#супербабушка #супербабушка2016 #москва #moskow #russia #89traveller

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Баба Лена Ерхова (@babushka_1927) στις

Η ίδια της είπε πως της άρεσαν πάντα τα ταξίδια αλλά όταν ήταν νεότερη δεν είχε χρόνο και λεφτά για να ταξιδέψει στον κόσμο κάτι που αποφάσισε να κάνει πριν από 6 χρόνια.  Και κάπως έτσι η Baba Lena έγινε γνωστή.  Όσο για τον επόμενο προορισμό της; Η ίδια λέει ότι στα 90 της χρόνια θα ταξιδέψει στην Δομινικανή Δημοκρατία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε