Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Amy ήταν νεκρή έξι ώρες πριν την βρούνε – Νέο βίντεο πριν γίνει διάσημη

REUTERS
REUTERS
Δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος ναρκωτικών στο σπίτι της. Ο γιατρός της ήταν χαρούμενος την Παρασκευή το βράδυ γιατί η Amy έδειχνε πάρα πολύ καλά. Νέο βίντεο σε ηλικία 18 ετών.
Η τελευταία επικοινωνία της Amy Winehouse ήταν με την προσωπική της ασφάλεια στις 10 το πρωί. Από εκείνη την ώρα δεν ακούστηκε ξανά. Κανέναν σημείο ζωής. Μέχρι τις 16:00 το απόγευμα που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Κάμντεν του Λονδίνου.
 
Για έξι ώρες ήταν νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την αστυνομία. Για έξι ώρες κανείς δεν την είχε ψάξει. Κανείς δεν την είχε αναζητήσει. Κανείς δεν γνωρίζει τι έκανε όλες αυτές τις ώρες και αν όντως τελικά ήταν νεκρή από το πρωί.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η αστυνομία δεν έχει βρει κάποιο ίχνος ναρκωτικών στο σπίτι. Ούτε κάποια αντικείμενα που να δείχνουν ότι η ίδια είχε κάνει χρήση ναρκωτικών εκείνη την ημέρα. Όλα θα λάμψουν με τις τοξικολογικές εξετάσεις οι οποίες όμως μπορεί να πάρουν και εβδομάδες μέχρι τα πρώτα αποτελέσματα.


 

 
Την Παρασκευή το βράδυ την επισκέφθηκε ο γιατρός της. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “The Sun” που επικαλείται πηγή κοντά στον γιατρό, ήταν πολύ χαρούμενος για την κατάσταση της υγείας της. “Ο ίδιος ήταν χαρούμενος πολύ. Η Amy ήταν πολύ καλά και καθαρή μάλιστα τόσο από ποτό όσο και από ναρκωτικές ουσίες. Σε λιγότερο όμως από 24 ώρες βρέθηκε νεκρή. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έφταιξε”.
 
Όλες οι βρετανικές εφημερίδες κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών. Όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει μαζέψει η αστυνομία. Αρκετοί όμως ιατροί δηλώνουν ότι η ίδια είχε πολύ βεβαρημένο πλέον ιατρικό παρελθόν και δεν χρειάζονταν άλλα ναρκωτικά για να γίνει αυτό που έγινε.
 
Πολλά σημειώματα αφήνουν, οι πολυάριθμοι θαυμαστές στον τόπο προσκυνήματος–ένα γράφει: «ήσουν πολύ ευάλωτη, όμορφη, πολύ μεγάλο ταλέντο για αυτόν τον Κόσμο». Ενα άλλο σημείωμα γράφει: «στην εκλεκτή τραγουδίστρια με την όμορφη φωνή». «Εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο».
 
Η εταιρεία στην οποία η Ουάινχάουζ ηχογραφούσε, η Metropolis music, στην ανακοίνωσή της γράφει ότι «αγωνίζεται να αφομοιώσει, πώς έχασε για πάντα την ακριβή φίλη, τη συνάδελφο, αυτό το πιό εκπληκτικό καλλιτεχνικό ταλέντο». Κι ακόμα : «πάντα θα φέρουμε στη μνήμη την σφύζουσα από ζωή Εϊμι, γεμάτη από κέφι, συντροφευμένη από νεαρές γυναίκες που πάσχιζαν να την κάνουν να νοιώθει ωραία. Χάσαμε ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο, ένα μέλος της οικογένειάς μας».
 
Ο ηθοποιός Ράσελ Μπράντ, ανάμεσα σε ένα πλήθος επωνύμων που εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το αδόκητο γεγονός, ο ίδιος αντιμέτωπος επίσης με εθισμό στις ναρκωτικές ουσίες, έγραψε σήμερα στο ισοτολόγιό του: «Επί σκηνής έβλεπα με δέος την Εϊμι, αυτό το δέος που προκαλεί η ιδιοφυία… Μέσα απ τη σπάνια λεπτεπίλεπτη φύση της αυτή η φωνή, η τόσο δική της, που πήγαζε απ την κολυμβήθρα του μεγαλείου. Από την σαχλο-αρρώστεια αυτή, χάσαμε μία όμορφη, ταλαντούχα γυναίκα».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε