Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Ατζελίνα Ζολί “φλερτάρει” με τον Ντι Κάπριο

Η Ατζελίνα Ζολί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας Salt. REUTERS
Άφησε τον Μπραντ Πιτ για τα μάτια του Λεονάρτο Ντι Κάπριο;

Όχι φυσικά. Οι δύο σταρ απλά “φλερτάρουν” με την κορυφή.
 
Inception και Salt κοντράρονται κάνοντας την Ανζτελίνα Ζολί να βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τον Λεονάρτο Ντι Κάπριο Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κατέκτησε την κορυφή του αμερικανικού μποξ όφις αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αντζελίνα Ζολί, σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα.
 
Η επιστημονικής φαντασίας ταινία θρίλερ του Ντι Κάπριο Inception βρέθηκε στην κορυφή του αμερικανικού μποξ όφις για δεύτερη εβδομάδα συγκεντρώνοντας 43,5 εκατομμύρια δολάρια.
 
Το Inception είναι το πρώτο φιλμ που σκηνοθέτησε ο Κρίστοφερ Νόλαν μετά το The Dark Knight (2008).
 
Το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής του, το κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης Salt με την Αντζελίνα Ζολί συγκέντρωσε 36,5 εκατομμύρια δολάρια γα τη Sony Corp. Η Ζολί υποδύεται μια πράκτορα της CIA που καταζητείται μετά τις κατηγορίες ότι είναι ρωσίδα διπλή κατάσκοπος.
 
Η ταινία Despicable Me, ένα φιλμ κινουμένων σχεδίων της Universal Pictures για ένα ον που συνωμοτεί για να κλέψει το φεγγάρι, συγκέντρωσε 24,1 εκατομμύρια δολάρια.
 
Στην τέταρτη θέση του αμερικανικού μποξ όφις βρίσκεται η ταινία The Sorcere’s Apprentice (Υποψήφιος Μάγος) με 9,69 εκατομμύρια δολάρια και στην πέμπτη το Toy Story 3 με 9,03 εκατομμύρια δολάρια.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε