Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Γιούλια…εμφανίστηκε

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 

Η Ουκρανή πρωθυπουργός Γιούλια Τιμόσενκο κατηγόρησε σήμερα τον νικητή των προεδρικών εκλογών Βίκτορ Γιανουκόβιτς για “ψεύτικες υποσχέσεις”.

 

“Μετά τις εκλογές τα ψέματα αρχίζουν να αποκαλύπτονται”, δήλωσε η Τιμόσενκο, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.
 
Η ίδια σχολίασε ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για ένα νομοσχέδιο που προβλέπει την αύξηση των “κοινωνικών προτύπων”, το οποίο δεν υποστήριξε το κόμμα του Γιανουκόβιτς, ενώ αμέσως μετά, στην προεκλογική του εκστρατεία, υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει το επίπεδο ζωής των Ουκρανών.
 
“Ο λαός πρέπει να το λάβει υπόψη του για να αποφασίσει ποιες θα είναι οι πολιτικές του προτιμήσεις στο μέλλον”, πρόσθεσε.
 
Η 49χρονη πρωθυπουργός εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη φορά μετά τις προεδρικές εκλογές για να προεδρεύσει του υπουργικού συμβουλίου.
 
Η Τιμόσενκο αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εκλογών και όπως δήλωσε σήμερα στενός της συνεργάτης, η κυβέρνηση της δεν θα παραιτηθεί “οικειοθελώς”.
 
“Η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να παραιτηθεί οικειοθελώς”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρώτος αντιπρόεδρος Ολεκσάντερ Τουρσίνοφ.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε