Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Hello Kitty ζει το τσουνάμι!

REUTERS
REUTERS
Πρόκειται για την πιο διάσημη ιαπωνική γάτα. Και αφού “έζησε” και αυτή τον καταστροφικό σεισμό και του τσουνάμι του Μαρτίου είπε να βοηθήσει και αυτή την χώρα της.
Η Hello Kitty, η διάσημη ιαπωνική γάτα, γίνεται πιο λαμπερή και αστραφτερή χάρη στην “αναγέννησή” της με κρύσταλλα Swarovski για καλό σκοπό: την ενίσχυση των πληγέντων από τον σεισμό και το τσουνάμι του περασμένου Μαρτίου.
 
Δεκάδες μοντέλα της μικρής γάτας, από σκουλαρίκια ως μεγάλες κούκλες εκτίθεται σε αίθουσα στην trendy συνοικία Ομοτεσάντο.
 
Το σημαντικότερο όμως κομμάτι της συλλογής αυτής, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της αυστριακής Swarovski με την ιαπωνική Sanrio–εταιρία που διαθέτει στην αγορά τα προϊόντα Hello Kitty–και είναι μια κούκλα ύψους 20 εκατοστών στολισμένη με 19.636 κρύσταλλους στην τιμή των 1,2 εκατομμυρίων γεν (14.800 δολάρια).
REUTERS
Μόλις 88 από αυτές τις κούκλες θα διατεθούν για τους φανατικούς σε όλον τον κόσμο.
 
Επίσης, η Swarovski ανακοίνωσε πως θα δημοπρατηθούν εννιά κούκλες Hello Kitty που σχεδίασαν διασημότητες και καλλιτέχνες της Ιαπωνίας και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό της χώρας.
REUTERS
Είναι ένας χαριτωμένος και αξιαγάπητος χαρακτήρας. Συμβολίζει την ευτυχία και πιστεύω πως είναι σημαντικό να μεταδώσουμε ένα θετικό μήνυμα στους ανθρώπους. Η Hello Kitty είναι ο ιδανικός τρόπος να το κάνουμε”, τόνισε ο πρόεδρος της Swarovski Ρόμπερτ Μπουχμπάουερ.
 
Περίπου 15.400 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 8.000 αγνοούνται από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε