Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Κάρλα Μπρούνι δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, αναφέρθηκε χωρίς αναστολές στην εγκυμοσύνη της στο πλαίσιο σήμερα δημοσιευόμενης συνέντευξής της, όμως κράτησε το φύλο του παιδιού της επτασφράγιστο μυστικό.

Την ώρα που φήμες μαίνονται για μήνες, ξεκινώντας απ’ το δημοσίευμα του Απριλίου στο περιοδικό ελαφράς ύλης Closer και συνεχίζοντας με την σχεδόν έμμονη ενασχόληση με την φουσκωμένη κοιλιά της κα Μπρούνι, η σημερινή συνέντευξη στην επαρχιακή εφημερίδα “Νις Ματέν (Πρωΐνή της Νις)” αποτελεί την επίσημη πρώτη ομολογία ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας εγκυμονεί.

Πιθανολογείται ότι η κα Μπρούνι, 43 ετών, ιταλικής καταγωγής, θα γεννήσει μέσα στο φθινόπωρο, κατά την πιθανή περίοδο ανακοίνωσης των προθέσεων του συζύγου της προέδρου της Γαλλίας, εάν θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα στις εκλογές του Απριλίου 2012. Η χρονική αυτή σύμπτωση, σύμφωνα με το Γερμανικό πρακτορείο, βάζει κατ’ ανάγκην σε κάποιες “δεύτερες σκέψεις” τους πολιτικούς αντιπάλους του προέδρου Νικολά Σαρκοζί.

Ερωτώμενη για ποιό λόγο υπήρξε τόσο διακριτική απέναντι στις επίμονες φήμες ότι εγκυμονεί, η πρώτη κυρία της Γαλλίας τόνισε ότι “πρώτα ήθελε να προστατέψει τον εαυτό της από τον κίνδυνο που προκαλεί η έκθεση της προσωπικής ζωής”, προσθέτοντας ότι, “βέβαια η προσμονή της γέννας αποτελεί χαρά, εδώ που τα λέμε, όμως, πρόκειται για κάτι το συνηθισμένο”.

“Εχουν άλλα προβλήματα οι άνθρωποι”, επισήμανε επίσης, “θα ήταν, λοιπόν, άτοπο να αναφερόμαστε, συνεχώς, σε παρόμοιο προσωπικό γεγονός”.

Δεν αποκρύπτει, εντούτοις, ότι η δεύτερη αυτή προσμονή παιδιού στη διάρκεια της ζωής της υπήρξε “μια απρόσμενη χαρά”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε