Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Η Κάρλα θέλει τον Σαρκοζί στο…σπίτι!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS
Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δεν θα ήθελε να δει τον σύζυγό του, Νικολά Σαρκοζί να διεκδικεί δεύτερη προεδρική θητεία.

 

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ανησυχεί μήπως λόγω των ευθυνών αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας. Αυτά δήλωσε σε συνέντευξη της στο περιοδικό Figaro.
 
“Ως σύζυγος δεν θα το ευχόμουν. Ίσως φοβάμαι ότι η υγεία του θα επηρεαστεί. Ίσως θέλω να ζήσω τα χρόνια που μας μένουν μαζί, με ηρεμία”, δηλώνει στο Figaro η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί.
“Ωστόσο όποια κι αν είναι η κατάσταση, ό,τι κι αν αποφασίσει ο σύζυγός μου, θα το αποδεχτώ σιωπηλά”, πρόσθεσε. Η Κάρλα Μπρούνι αναφερόμενη στον σύζυγό της είπε ότι “είναι κάποιος που την προστατεύει από τον ίδιο της τον εαυτό και τον κόσμο. Είναι ίσως ο πρώτος άνδρας που με προστατεύει”, είπε χαρακτηριστικά.
 
Ο πατέρας του Νικολά Σαρκοζί, Παλ, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ο πρόεδρος θα έκανε μια πιο ήρεμη ζωή ως πολίτης.
“Αυτός θα αποφασίσει. Όμως προσωπικά νομίζω ότι θα είχε πιο ειρηνική και άνετη ζωή εάν δεν ήταν υποψήφιος. Αυτή είναι η γνώμη ενός πατέρα που αγαπά τον γιό του … και θέλει να τον βλέπει ευτυχισμένο”, δήλωσε ο πατέρας του Γάλλου προέδρου.
 
Ο Σαρκοζί ανήλθε στην προεδρία το 2007 και αναμένεται να διεκδικήσει δεύτερη προεδρική θητεία το 2012, αν και ο ίδιος δεν έχει εκφράσει επισήμως τις προθέσεις του. Πάντως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η δημοτικότητά του βρίσκεται σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Παράλληλα η ήττα του κυβερνώντος κόμματος στις περιφερειακές εκλογές προκάλεσε για πρώτη φορά αμφιβολίες για το κατά πόσο θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην προεδρία εάν δεν ανακάμψουν τα ποσοστά δημοτικότητας του.
 
Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Πως είναι δυνατόν η Κάρλα Μπρούνι να δηλώνει πως θέλει όλο δικό της τον Σαρκοζί και στο σπίτι την στιγμή που δημοσιεύματα τους θέλουν να χωρίζουν λόγω άλλων…προσώπων.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε