Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Kate Moss ιδρύει το δικό της πρακτορείο μοντέλων

Η Kate Moss ιδρύει το δικό της πρακτορείο μοντέλων

Αφού περπάτησε στις πασαρέλες όλου του κόσμου και πρωταγωνίστησε στα εξώφυλλα των γνωστότερων περιοδικών του πλανήτη, η Κέιτ Μoς σκοπεύει να ιδρύσει το δικό της πρακτορείο ταλέντων με την φιλοδοξία να «δημιουργήσει αστέρες», ανακοίνωσε η ίδια στον ιστότοπο Business of Fashion.

«Δεν θέλω μονάχα όμορφους ανθρώπους, θέλω ανθρώπους που επιθυμούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κωμωδία. Θέλω να αναδείξω αστέρες» δήλωσε το πρώην τοπ μόντελ σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε.
Η ανακοίνωση αυτή γίνεται λίγους μήνες αφού η διάσημη καλλονή έφυγε από το Storm Models, το πρακτορείο μοντέλων που την ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 14 ετών στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.
«Έπρεπε να φύγω, έδειξαν μεγάλη κατανόηση» σημείωσε το είδωλο της πασαρέλας στο Business of Fashion.
«Ένιωθα ότι είχα ανάγκη να κάνω κάτι που θα με πήγαινε πέρα από το να είμαι μοντέλο».

Το «Πρακτορείο Κέιτ Μος» έχει ήδη μια παρουσία στο Διαδίκτυο με έναν ιστότοπο και έναν λογαριασμό στο Instagram. Λειτουργεί με μια μικρή ομάδα συνεργατών, μεταξύ αυτών την ατζέντισσα της Κέιτ Μος, Λούσι Μπάξτερ.
«Είναι ένα όνειρο!» επιβεβαίωσε η Κέιτ Μος διαβεβαιώνοντας ότι ήθελε να «επικεντρωθεί κυρίως στην διαχείριση της καριέρας νέων, παρά στο να διευθύνει ένα πρακτορείο μοντέλων».
Σε ηλικία 42 ετών η Κέιτ Μος ήταν το 2016 το 13ο κατά σειρά μοντέλο με τις μεγαλύτερες απολαβές παγκοσμίως και με εισοδήματα που υπολογίζονται σε 5 εκατομμύρια δολάρια (4,4 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε