Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Μαλία Ομπάμα σε champagne πάρτι στο Άσπεν [pic]

Η Μαλία Ομπάμα σε champagne πάρτι στο Άσπεν [pic]

Δύσκολοι καιροί για… πρώην Πρώτες Κόρες. Η Μαλία Ομπάμα δεν ζει στον Λευκό Οίκο πια και μπορεί, λίγο πιο εύκολα, να πηγαίνει όπου θέλει με τις παρέες της. Και επέλεξε να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο Άσπεν.

Η πρωτότοκη κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα βρέθηκε στο Cloud Nine Alpine Bistro στο Άσπεν και βρήκε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους φίλους της. Οι οποίοι είναι παιδιά κάποιων από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τραπέζι, η Μαλία Ομπάμα ήταν το πιο… “φτωχό” παιδί.

Και ενώ η 18χρονη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, που αυτό το διάστημα κάνει την πρακτική της στην εταιρία Weinstein στη Νέα Υόρκη, βρισκόταν στον εσωτερικό χώρο του μπιστρό, έξω κάποιοι νεαροί, ακόμη και ημίγυμνοι, έκαναν… ντους με σαμπάνιες (200 μπουκάλια άνοιξαν!) Veuve Clicquot.

 

Happy President’s Day!! xM #Aspen #friends #family #fun

A post shared by Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) on

Αλλά στο τραπέζι της Μαλία τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά, αφού η 18χρονη και η παρέα της είχαν πάει για φαγητό. Μαζί με την κόρη του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα ήταν τα παιδιά (Elizabeth, Holden, Zachary) και η πρώην σύζυγος (Jamie, έχει σπίτι στο Άσπεν) του Steve Tisch, ο οποίος είναι δισεκατομμυριούχος, πρόεδρος των New York Giants και έχει κερδίσει Όσκαρ ως παραγογός για τον Φόρεστ Γκαμπ.

Επίσης, η Audrey Kotick, κόρη του δισεκατομμυριούχου διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας Activision η οποία έχει βγάλει το δημοφιλές παιχνίδι Call of Duty, ο Brice Lourd γιός του διαχειριστή κεφαλαίων Blaine Lourd, ο πρίγκιπας Tasillo von Furstenberg, γιος του πρίγκιπα Alexander von Furstenberg και της Alexandra von Furstenberg, αδερφής της Μαρί Σαντάλ.

Παρούσα στην ίδια παρέα και η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας της Μισέλ Ομπάμα, Monique Lhuillier (και ο σύζυγός της Tom Bugbee), η οποία έχει “ντύσει” πολλές φορές την πρώην Πρώτη Κυρία (μεταξύ των οποίων όταν η Μισέλ υποδέχτηκε τον Πάπα στον Λευκό Οίκο τον Σεπτέμβριο του 2015) και ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο αποχαιρετιστήριο πάρτι των Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Στο ίδιο τραπέζι ο Julian Gratry, σύντροφος της Jamie Tisch, η Crystal Lourd μητέρα του Brice και η Danielle Oerlemans, σύζυγος του Ολλανδού παρουσιαστή Reinout Oerlemans και πρώην πρωταθλήτρια ποδηλασίας.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε