Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Μαύρη Χήρα του…ίντερνετ!

Η γιαπωνέζα μαύρη χήρα
Η γιαπωνέζα μαύρη χήρα

 Εταιρεία δολοφονιών είχε στήσει μέσω του ίντερνετ μια 35χρονη γιαπωνέζα….

 

Η 35χρονη Κανάε Κιτζίμα που συνελήφθη τελικά από την ιαπωνική αστυνομία κατηγορείται για τις δολοφονίες τουλάχιστον έξι ανδρών με σκοπό το οικονομικό κέρδος.
 
Η Κιτζίμα λειτουργούσε με σχέδιο και μεθοδικότητα. Προσέγγισε τα ανυποψίαστα θύματα της μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών με σκοπό τον γάμο. Συστηνόταν σαν μια γυναίκα με έφεση στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική. Ήθελε, έλεγε, να γνωρίσει τον ιδανικό άνδρα.
 
Κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων της, συνήθως μεσήλικων ανδρών, και με το πρόσχημα ότι θέλει ένα κεφάλαιο ώστε να ανοίξει το δικό της εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, τους έπειθε να της δανείζουν μεγάλα ποσά.
 
Στη συνέχεια τους σκότωνε, παρουσιάζοντας τους θανάτους είτε σαν δυστυχήματα είτε σαν αυτοκτονίες.
 
Η αστυνομία κατάφερε να τη συλλάβει όταν η “μαύρη χήρα” άρχισε να αποκαλύπτει την προκλητικά πλούσια ζωή της στην “Κουζίνα της Κανάε”, την προσωπική δηλαδή ιστοσελίδα της, όπου παρουσιαζόταν ως ειδική στα μυστικά της γαλλικής γαστρονομίας.
 
Το πιο πρόσφατο θύμα της ένας 41χρονος, βρέθηκε νεκρός στο πίσω κάθισμα ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου. Αρχικά ο θάνατος του αποδόθηκε σε αυτοκτονία από τις αναθυμιάσεις της μηχανής του αυτοκινήτου. Όμως η αστυνομία αποφάσισε να διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση επειδή μόλις 24 ώρες πριν το θάνατο του, το θύμα είχε μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό της Κιτζίμα 37.000 ευρώ!
 
Τότε ήταν που οι αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του ένας 80χρονος. Σύμφωνα με την αστυνομία της ημέρας της δολοφονίας του η Κιτζίμα εκταμίευσε μεγάλο χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό του ηλικιωμένου.
 
 
Στη λίστα των θυμάτων της βρίσκονται ακόμη ένας δημοσιογράφος που έπεσε στις γραμμές του τρένου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας αστυνομικός που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του και δύο άνδρες αγνώστων λοιπών στοιχείων.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε