Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Όλη η αλήθεια για τη selfie της Μέρκελ με τον “βομβιστή των Βρυξελλών” – Βίντεο και Φωτογραφίες

Όλη η αλήθεια για τη selfie της Μέρκελ με τον “βομβιστή των Βρυξελλών” – Βίντεο και Φωτογραφίες

Χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ, τραβηγμένες τον περασμένο Σεπτέμβριο, δίπλα σε έναν άνδρα, ο οποίος μοιάζει με τον “καμικάζι” που σκόρπισε τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τον Νατζίμ Λαχραουί! 

Το ερώτημα που γεννήθηκε στα social media, όπου διακινήθηκαν οι φωτογραφίες, ήταν ένα: Η Γερμανίδα καγκελάριος έβγαλε selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών;

Η απάντηση, φυσικά, είναι αρνητική. Ο εν λόγω κύριος λέγεται Άνας Μονταμάνι, ο οποίος μιλώντας στην Deutsche Welle δήλωσε ότι ένιωσε θλίψη με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του. Ο 19χρονος Σύρος πρόσφυγας, έφτασε στην Γερμανία από τη Δαμασκό τον Σεπτέμβρη του 2015, ζει στο Βερολίνο με μια ανάδοχη οικογένεια και πηγαίνει σε γερμανικό σχολείο.

Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε την Παρασκευή φωτογραφία του 24χρονου Νατζίμ Λαχραουί, υπεύθυνος για την έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Δείτε το βίντεο από την ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου δεξιά διακρίνεται ο άνδρας που λίγη ώρα αργότερα έβγαλε την επίμαχη selfie μαζί της.

Ο Νατζίμ Λαχραουί είναι ο άνδρας στα αριστερά της φωτογραφίας – ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ, όπου άνοιξε ο χορός των επιθέσεων στις Βρυξέλλες.

Μετά από την ανάλυση του DNA επιβεβαιώθηκε πως ο δεύτερος βομβιστής καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών είναι όντως ο Νατζίμ Λαχραουί.

Μάλιστα, το NBC news αναφέρει πως το DNA του Νατζίμ Λαχραουί είχε βρεθεί και σε μία ζώνη αυτοκτονίας στο Μπατακλάν, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι!
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε