Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

«Η Μέρκελ φοράει χάλια ρούχα αλλά άσχημη δεν τη λες»

«Η Μέρκελ φοράει χάλια ρούχα αλλά άσχημη δεν τη λες»

Κι όμως, η… ατάκα ανήκει στο άλλοτε έτερόν της ήμισυ (πολιτικά και μόνο), Νικόλα Σαρκοζί!

Το εκμυστηρεύτηκε ο πρώην Γάλλος πρόεδρος στην Ροζελίν Μπασελό, υπουργό Υγείας της κυβέρνησης του. Κι εκείνη θεώρησε καλό να το συμπεριλάβει σε βιβλίο με τις εξομολογήσεις του «Σαρκό»… Το βιβλίο έχει τον τίτλο «A feu et… sang» (Φωτιά και αίμα) και κυκλοφορεί στη Γαλλία την Παρασκευή.

«Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μας, μου εξομολογήθηκε με χιούμορ το παρασκήνιο της συζήτησής τους και ανέκδοτες ιστορίες της σχέσης τους», γράφει η Μπασελό.

«Είναι πολύ συμπαθητική, ξέρεις, η Άνγκελα. Όταν βλέπει μια ταινία και της αρέσει, μου τη στέλνει», φέρεται να είπε ο Σαρκοζί στη Μπασελό. «Η Γερμανίδα καγκελάριος του έκανε δώρο ένα βηματόμετρο, γνωρίζοντας την αγάπη του για τα σπορ και έναν υγραντήρα για πούρα, ειδικά σχεδιασμένο για εκείνον», γράφει η πρώην υπουργός Υγείας της Γαλλίας.

Μόνο που στον «Σαρκό» δεν άρεσαν οι ενδυματολογικές επιλογές της καγκελαρίου… «Είναι ντυμένη… Έχει αυτά τα σακάκια… Αλλά δεν είναι άσχημη ξέρεις», είπε. Και φέρεται να συνεχίζει: «Λατρεύει το κρασί. Τρώει ψωμί με βούτυρο και ψωμί. Κι όταν συναντιόμαστε θέλει να παίρνουμε το πρωινό μας στο εστιατόριο. Ξέρεις γιατί; Γιατί υπάρχουν περισσότερα να φας σε σχέση με το πρωινό που σερβίρεται στο δωμάτιο. Ειδικά αν στο εστιατόριο υπάρχει μπουφές. Και όταν τελειώνουμε τις συναντήσεις, θέλει να πηγαίνουμε για ένα ποτό στο μπαρ. Αλλά εγώ της έχω πει ότι δεν πίνω αλκοόλ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μερκοζί… καρνάβαλοι! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (ΦΩΤΟ)

Μπρρρ! – Αυτοί είναι οι… Μερκοζί

Το… δώρο Μέρκελ για τη mlle Sarkozy (ΦΩΤΟ)

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε