Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Μισέλ πάει διακοπές και αφήνει τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο!

reuters
Αυτή είναι γυναίκα. Παίρνει τα παιδιά και πάνε για διακοπές και αφήνει τον σύζυγο να προσέχει το…σπίτι!

Αφήνοντας τον πρόεδρο μόνο με τους πολιτικούς πονοκεφάλους του στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ Ομπάμα φεύγει για διακοπές στην Ισπανία. Η πρώτη κυρία θα περάσει τέσσερις ημέρες μαζί με τη μικρότερη κόρη της Σάσα, που είναι 9 ετών, στο θέρετρο πέντε αστέρων «Villa Ρadierna» στη Μαρμπέγια.
 
Ο Μπαράκ Ομπάμα θα έχει στο πλάι του μόνο την πρωτότοκη θυγατέρα του, τη 12χρονη Μαλία, όταν θα σβήνει τα κεράκια των 49ων γενεθλίων του στις 4 Αυγούστου.
 
Η Μισέλ έχει κλείσει 40 δωμάτια για ένα πάρτι για την οικογένεια και τους φίλους ανάμεσα στις 4 και στις 8 Αυγούστου. Οι τιμές των δωματίων του ξενοδοχείου, το οποίο θυμίζει ιταλικό παλάτι, κυμαίνονται από 250 ευρώ το δίκλινο και μεταξύ 2.200 και 5.000 ευρώ η κάθε βίλα στους κήπους.
 
Το ξενοδοχείο- με γήπεδο γκολφ, σπα και ιδιωτική παραλία – έχει πελάτες διάσημους ηθοποιούς, επιχειρηματίες και άραβες σεΐχηδες. Ο πρίγκιπας Φαϊζάλ, γιος του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, επισκέφθηκε πρόσφατα το θέρετρο.
 
Στη διάρκεια της επίσκεψής της η Μισέλ Ομπάμα θα επισκεφθεί τον βασιλιά Χουάν Κάρλος, τη βασίλισσα Σοφία και άλλα μέλη της ισπανικής βασιλικής οικογενείας, που θα κάνουν και εκείνοι διακοπές στο Ρalacio de Μarivent στη Μαγιόρκα.
 
Αλλες λεπτομέρειες για το «κλειστό» ταξίδι, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Λευκό Οίκο, δεν έχουν ανακοινωθεί. Ωστόσο είναι πιθανόν ότι η κυρία Ο θα επισκεφθεί μαζί με την κόρη της τη Σεβίλλη, τη Γρανάδα και την Κόρδοβα.
 
Η Μισέλ Ομπάμα δεν θα είναι το μόνο διάσημο πρόσωπο στην πόλη την επόμενη εβδομάδα. Η Εύα Λονγκόρια, πρωταγωνίστρια στη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση», και ο ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας θα κάνουν και εκείνοι διακοπές στην περιοχή.
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε