Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η NASA απαντά για Ματωμένο Φεγγάρι και Αποκάλυψη στις 28 Σεπτεμβρίου

Η NASA απαντά για Ματωμένο Φεγγάρι και Αποκάλυψη στις 28 Σεπτεμβρίου

Μετά τις φήμες για χτύπημα αστεροειδή στη Γη στις 28 Σεπτεμβρίου, που υποτίθεται προαναγγέλθηκε από το Ματωμένο Φεγγάρι, η NASA διαψεύδει την επικείμενη “βιβλική Αποκάλυψη“.

Η διαστημική υπηρεσία παρακολουθεί τους ουρανούς για ενδείξεις τυχόν εισερχόμενων αστεροειδών.

Χρησιμοποιεί το αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης Sentry που σαρώνει συνεχώς έναν κατάλογο αστεροειδών για το ενδεχόμενο σύγκρουσης.

“Η NASA δεν γνωρίζει κανέναν αστεροειδή ή κομήτα που να βρίσκεται σε πορεία σύγκρουσης με τη Γη. Έτσι η πιθανότητα μεγάλης σύγκρουσης είναι αρκετά μικρή.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μεγάλο αντικείμενο που να είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη για εκατοντάδες χρόνια”, σημείωσε εκπρόσωπος της διαστημικής υπηρεσίας.

Οι συνωμοσιολόγοι ανησυχούν για την εμφάνιση του Ματωμένου Φεγγαριού στις 28 Σεπτεμβρίου, γεγονός που πιστεύουν ότι σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου.

Η υπόθεση έγινε αρχικά διάσημη από τους John Hagee και Mark Biltz. Υποστήριξαν ότι οι τέσσερις διαδοχικές εκλείψεις που ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2014 με 6 πλήρη φεγγάρια στο μεταξύ είναι ο δείκτης του τέλους της Γης όπως περιγράφεται στην Αγία Γραφή στις Πράξεις 2:20 και Αποκάλυψη 6:12.

Οι ανήχυχοι παρατηρητές των άστρων πιστεύουν πως το Ματωμένο Φεγγάρι θα μπορούσε να σηματοδοτήσει το τέλος. Στην πραγματικότητα είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα που προκαλείται από την αντανάκλαση του φωτός του Ήλιου στην ατμόσφαιρα της Γης που είναι κόκκινο με γυμνό μάτι.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε